Çözüldü✓ Laptopum hacklendi mi

trojan internetten masum uygulama diye indirip şeydir söyle açıklama atayım.

Trojan:
Truva atı, bilgisayar yazılımı bağlamında Truva atı zararlı program barındıran veya yükleyen programdır. Terim klasik Truva Atı mitinden türemiştir. Truva atları masum kullanıcıya kullanışlı veya ilginç programlar gibi görünebilir ancak yürütüldüklerinde zararlıdırlar.

kaspersky indir tarama yap , muhtemelen trojan indrimişsin hemen işleme alınmazsa kurtaramazsın.
bir de wifi ni kapatabilirisn
Bir de wifiyi kapattım yardımcı olursanız sevinirim ama kaspersky ücretli diyor ve o benim laptopta yok ya

Bir de wifiyi kapattım yardımcı olursanız sevinirim ama kaspersky ücretli diyor ve o benim laptopta yok ya
Bedava olanı indir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky ücretsiz yaz kendi sitesinde denemeye izin veriyor diye biliyorum yapamazsan malwarebytes ile tara hatta hiç uğraşmadan malwarebytes ile tarat sonra Kaspersky ile uğraşırsın

trojan internetten masum uygulama diye indirip şeydir söyle açıklama atayım.

Trojan:
Truva atı, bilgisayar yazılımı bağlamında Truva atı zararlı program barındıran veya yükleyen programdır. Terim klasik Truva Atı mitinden türemiştir. Truva atları masum kullanıcıya kullanışlı veya ilginç programlar gibi görünebilir ancak yürütüldüklerinde zararlıdırlar.
Tamam da ben sadece güvenilir yerlerden uygulamaları indiriyorum orjinal oluyor korsan indirmem de ben türkçe yama indirdim ondan kaynaklı olabilir mi

Bedava olanı indir

Kaspersky ücretsiz yaz kendi sitesinde denemeye izin veriyor diye biliyorum yapamazsan malwarebytes ile tara hatta hiç uğraşmadan malwarebytes ile tarat sonra Kaspersky ile uğraşırsın
Wifiyi kapatınca durdu da uygulamayı indirmek için wi-fi gerek

Tamam da ben sadece güvenilir yerlerden uygulamaları indiriyorum orjinal oluyor korsan indirmem de ben türkçe yama indirdim ondan kaynaklı olabilir mi

Wifiyi kapatınca durdu da uygulamayı indirmek için wi-fi gerek
Yok durmamış laptop un kendinden kaynaklı olabilir mi ya çünkü ben bir şey yapmadığımda duruyor ama yaptığımda çıldırıyor

Kendi kendine fare hareket ediyor farklı yerlere girip çıktı en son bir word dosyası açtı ve ben ona kim olduğunu ve niye yaptığını sordum da yazılarımı silip ve bozup durdu ne yapmam lazım acaba gerçekten hacklendi mi korktum kamerayı bir kağıtla kapadım ve laptopu kapattım
Antivirüs programları genelde yeterli olmaz. Format atmak kesin çözüm olur. Tabii ki karar sizindir.

Önerdiğim antivirüs programları ise
Kaspersky ve Malwarebytes

Geri