laptop'um kaç TL eder

ByZeTTa0

80+
Reaksiyon skoru
139
marka : asus x510ur
işlemci : i5-7200u
ekran kartı : gt930mx
8gb ram
1tb hard disk

hocam emin misiniz hepsiburadaki laptap'la benim laptapumun arasında uçurumlar kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam emin misiniz hepsiburadaki laptap'la benim laptapumun arasında uçurumlar kadar fark var

ve bunun örnekleri çok fazla

ve bunun örnekleri çok fazla
7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 tl ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.

7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 TL ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.
tamam hocam sakin olun niye kızıyorsunuz

7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 TL ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.
sizin düşüncelerinizi öğrenmek için konu açıyoruz bi sakkin olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,288
Üyeler
190,184
Son üye
Melih Can Demir
Geri