laptop'um kaç TL eder

ByZeTTa0

80+
Reaksiyon skoru
139
marka : asus x510ur
işlemci : i5-7200u
ekran kartı : gt930mx
8gb ram
1tb hard disk

hocam emin misiniz hepsiburadaki laptap'la benim laptapumun arasında uçurumlar kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam emin misiniz hepsiburadaki laptap'la benim laptapumun arasında uçurumlar kadar fark var

ve bunun örnekleri çok fazla

ve bunun örnekleri çok fazla
7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 tl ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.

7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 TL ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.
tamam hocam sakin olun niye kızıyorsunuz

7. nesil işlemciler iyi değil o casper deki işlemci ile arasında pek fark yok ayrıca kullandığın laptopun garantisi yok . pentium n5000 yeni bir işlemci . i5 7200u çok cılız ,ekran kartı ise güncel değil ve ram ddr3 formatında. ekstra olarak 4 yıl civarı kullanmıisın ve belliki aldığın fiyatın 3 4 katına satmaya çalışıyorsun. istersen 30000 TL ye koy ben fiyatı söyledim. letgoda i3 6100 4 gb ekran kartlı ve 8 gb eam 480 gb ssd li notebook lar 3000 bandında.
sizin düşüncelerinizi öğrenmek için konu açıyoruz bi sakkin olun

Geri