12 bin liranın çok düşük olduğunu düşünüyorum. 14bin civarı ideal gibi geliyor bana.Hocam elinizdeki laptopun 21bin TL olmasının nedeni stok olmayışıdır. Size şöyle açıklayayım. AMD Ryzen 5 3500 işlemci şuan 2700 lira iken onun daha üstü AMD Ryzen 5 3600 şuan aynı fiyat ve 1 hafta önce 3500 olan işlemci 5,6 bin liraya satılıyordu. Bunun nedeni stok olmayışıdır. Fiyata gelecek olursam. Elinizdeki laptopun muadillerine bakmanızı tavsiye ederim. Bileşenlerin benzer laptoplara verilen fiyatlara bakın. Rtx 2060'lı şuan olmadığı için Rtx 3050'yi baz alıyorum. Sıfır fiyatlarını yazmışsınız. 2 Yıl kullandığınızı ve garanti süresinin az kaldığını lütfen göz önünde bulundurun. Benim görüşüm 12000 TL fiyat hem sizi, hem alan arkadaşı üzmez. Yine de siz bilirsiniz. İyi forumlar
13.5 uygun dostum rtx 2060, 3050 ti dan %15 daha performasnlı ama senin işlemcin çok zayıf max 14 olur 14 üstü de enayi avı 13 altına da verilmez12 bin liranın çok düşük olduğunu düşünüyorum. 14bin civarı ideal gibi geliyor bana.
Satılan diğer ilanlara baktığımda 12bine havada kaparlar gibi geliyor.
Yazınız için teşekkürler.
Tam da bunu düşünüyordum 14 bine satmayı planlıyorum.13.5 uygun dostum rtx 2060, 3050 ti dan %15 daha performasnlı ama senin işlemcin çok zayıf max 14 olur 14 üstü de enayi avı 13 altına da verilmez
rica ederim ama artık laptop satmak çok zor çünkü millet artık şu kafada 14 k veriyorsam gidip 2 3 k daha verip sıfır 3060 kovalayayım falan kafasında o yüzden bir şeylerden feragat etmeniz gerekebilir...Tam da bunu düşünüyordum 14 bine satmayı planlıyorum.
Fikriniz için teşekkürler.
Ürüne sıfır olması konunda çok güveniyorum açıkcası alan kişinin fark edeceğini bile düşünmüyorum.rica ederim ama artık laptop satmak çok zor çünkü millet artık şu kafada 14 k veriyorsam gidip 2 3 k daha verip sıfır 3060 kovalayayım falan kafasında o yüzden bir şeylerden feragat etmeniz gerekebilir...
ben bunu değil 14'e,13.5'a bile satacağınıza ihtimal bile vermiyorum.Umarım satabilirsiniz ama temennim budurÜrüne sıfır olması konunda çok güveniyorum açıkcası alan kişinin fark edeceğini bile düşünmüyorum.
Yanında soğutucu da veriyorum. Alan kişiyi ilana çekmesi açısından her şey mevcut bence
15 k ne çok pahalı bu fiyata icinde i5 10300h var 14k bile etmez.Merhabalar,
İstanbul - HP OMEN - i5 10300H - RTX 2060 - 16 GB RAM - 144Hz - 512 GB SSD
Garantisi 19 Ekim'e kadar devam etmekte. Yapamayacağınız bir işlem, oynayamayacağınız oyun yok. Alındığından beri 10'dan fazla dışarı çıkmadı. Stickerın hafif kalkma sebebi sürekli temizlediğimden dolayı oldu. Hep ekrana bağlı kullandım kasanın...forum.donanimarsivi.com
elimdeki ürün bu. Aktif olarak kullanıyorum ve böyle bir fiyat biçtim. Sizce uygun mu?
üzerine 3bin TL ekleyip 3060ti veya 3070'li kasa toplamayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu doğru yere açamamışsam affola.