laptopta normal benim de 90-95 görüyordu ama altında soğutucu var. İçini açtım fanları temizledim biraz düştü.laptopum ızgara kısmı alt tarafta yok bütçe 100-130 TL arası önerilerinizi bekliyorum
şimdi 200 tl dostum o kadar bütçem yokTX V-MAX kullanıyordum gayet de memnundum tavsiye ederim.
Fiyatı hakkında bilgim yok ben aldığımda 60-70 TL idi.
fanları temizledim termal macunda sürdüm fark yoklaptopta normal benim de 90-95 görüyordu ama altında soğutucu var. İçini açtım fanları temizledim biraz düştü.
soğutucu diye bir şey yoktur aslında laptop bandında. Soğutucu diye bildiğimiz şey aslında makinenin içindeki sıcak havayı kendine çekip dışarı atar makineyi soğutmaz. Sadece daha serin çalışırlaptopum ızgara kısmı alt tarafta yok bütçe 100-130 TL arası önerilerinizi bekliyorum
farklı bişey söylemedim amacım o sadece öneri bekliyorumsoğutucu diye bir şey yoktur aslında laptop bandında. Soğutucu diye bildiğimiz şey aslında makinenin içindeki sıcak havayı kendine çekip dışarı atar makineyi soğutmaz. Sadece daha serin çalışır
aynen öyle yapacak bişey yok kasa küçükLaptop için normal. En iyi laptobu alsanda ısınıyor.
içindeki donanımları yakarım diye korkuyorum çünkü elimi bile sürdügümde elimi yakıyor85 derece normal
cihazın çift fanlımı tek fanlımıiçindeki donanımları yakarım diye korkuyorum çünkü elimi bile sürdügümde elimi yakıyor