Laptopum windows8.1 destekliyor mu??

Zaka1011

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaslar eski laptopum windows 10 olarak gelmesi ragmen w10 guncellemelerini yaptiktan sonra kendi kendine tamamen donmaya basladi. format bile ise yaramiyordu. bende windows 8.1 kurdum ve suan sorunsuz calisiyor fakat sadece ethernet ile internete baglanabiliyorum. bir tane driver kurdum wifi ile ilgili(windows 8.1 icin) ama wifi yi hala kullanamiyorum laptopun internet icin gereken surucusunu attigimda w10 versiyonu karsima cikiyor. yani ben sadece w10 da mi interneti kullanabilecegim?? simdiden herkese tesekkur ederim, iyi forumlar.

yazmayi unutmusum laptopun modeli hp 15-bs122nt

Ram takviyesi yapsanız w10 düzgün çalışır bence. Belli ki win 8 için wifi driverları desteklemiyor. 8 zaten iğrenç bir sistem. Olmadı bir linux dağıtımıda deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
desteklese bile programlar / driverlar 8.1i desteklemiyor.
Window 7 yüklemeniz bile daha şerefli olur bilgisayar için :D

Ram takviyesi yapsanız w10 düzgün çalışır bence. Belli ki win 8 için wifi driverları desteklemiyor. 8 zaten iğrenç bir sistem. Olmadı bir linux dağıtımıda deneyebilirsiniz.
ram zaten 4 tu 8 yaptim windows 10 yuklerim ama herhangi bir guncelleme yapamam yanlislikla guncellesem direk yeniden 10 kurmam gerek cunku w10 da guncelleme yapinca ps 2-3 dk calisip tamamen donuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteklese bile programlar / driverlar 8.1i desteklemiyor.
Window 7 yüklemeniz bile daha şerefli olur bilgisayar için :D
windows 7 yi kurarim ama wifi icin driver lazim wifi icin driveri bulursan windows vista bile kurarim

ram zaten 4 tu 8 yaptim windows 10 yuklerim ama herhangi bir guncelleme yapamam yanlislikla guncellesem direk yeniden 10 kurmam gerek cunku w10 da guncelleme yapinca ps 2-3 dk calisip tamamen donuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 7 yi kurarim ama wifi icin driver lazim wifi icin driveri bulursan windows vista bile kurarim

ram kaynaklı kasıyor diye düşündüm ama 8 yapmışsınız zaten. Biraz zaman ve emek ayırıp bir linux dağıtımı kurun bence.

ram kaynaklı kasıyor diye düşündüm ama 8 yapmışsınız zaten. Biraz zaman ve emek ayırıp bir linux dağıtımı kurun bence.
bılgısayar kasmıyor bıldıgın tamamen donuyor linuxta wifi yi kullanabileceksem linux kurarim sikinti yok

bılgısayar kasmıyor bıldıgın tamamen donuyor linuxta wifi yi kullanabileceksem linux kurarim sikinti yok

wifi sorun olmaz ama daha önce hiç denediniz mi bir linux dağıtımı kullanmayı? Bilgisayarı ne amaçla kullanacaksınız?

wifi sorun olmaz ama daha önce hiç denediniz mi bir linux dağıtımı kullanmayı? Bilgisayarı ne amaçla kullanacaksınız?
yedek pc olarak duracak sorunsuz calissin yeter ve linux u daha once hic kullanmadim

Geri