Neler Yeni

Yardım Laptopuma kola döktüm klavye sert basıyor.

En İyi Cevap
3
Merhabalar geçen gün laptopuma kola döktüm bir şekilde kuruttum vs çalışıyor ancak dökülen sağ taraftaki tuşlar çok sert basıyor servise falan göndermek istemiyorum okullar açılacak geç tamir edilme durumu var kendim nasıl düzeltebilirim?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
O klavyenin güzel bir şekilde temizlenmesi gerekiyor. Garantisi falan yoksa ve biraz el beceriniz varsa açıp temizleyebilirsiniz. Garanti varsa ve el beceriniz yoksa kesinlikle açmayınız.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O klavyenin güzel bir şekilde temizlenmesi gerekiyor. Garantisi falan yoksa ve biraz el beceriniz varsa açıp temizleyebilirsiniz. Garanti varsa ve el beceriniz yoksa kesinlikle açmayınız.
Garantide var el beceriside var pek yollamak istemiyorum ama garanti yolu gözüktü demek :) teşekkürler

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Merhabalar geçen gün laptopuma kola döktüm bir şekilde kuruttum vs çalışıyor ancak dökülen sağ taraftaki tuşlar çok sert basıyor servise falan göndermek istemiyorum okullar açılacak geç tamir edilme durumu var kendim nasıl düzeltebilirim?
Garantisi varsa garantiye yollayın hocam yada servisine her neyse

En İyi Cevap
3
pc gg olmadı sadece bir kaç tuş sert basıyor

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Garantide var el beceriside var pek yollamak istemiyorum ama garanti yolu gözüktü demek :) teşekkürler
Valla hocam yarın pcde bir sorun çıkarsa garanti kapsamına almazlar. Garantiye yolla gitsin :) hem en temizi hem de en güvenlisi.

En İyi Cevap
3
Valla hocam yarın pcde bir sorun çıkarsa garanti kapsamına almazlar. Garantiye yolla gitsin :) hem en temizi hem de en güvenlisi.
Kullanıcı hatası diyip garanti dışı bırakmalarından korkuyorum

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kullanıcı hatası diyip garanti dışı bırakmalarından korkuyorum
Dökülmeden dolayı herhangi bir parçaya zarar gelmişse kullanıcı hatası derler. Bilgisayarında hiçbir problem yok. Bazı tuşların sert basıyor diye ileride kullanıcı hatası demezler ama şu an senden kaynaklı bir durum olduğu için ücret talep edebilirler.

En İyi Cevap
3
Dökülmeden dolayı herhangi bir parçaya zarar gelmişse kullanıcı hatası derler. Bilgisayarında hiçbir problem yok. Bazı tuşların sert basıyor diye ileride kullanıcı hatası demezler ama şu an senden kaynaklı bir durum olduğu için ücret talep edebilirler.
Anladım çok sağolun

Top Bottom