Neler Yeni

Yardım Laptopuma soda döküldü

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Elim çarptı yazınca aklıma recep ivedik 4 de organ aldırmaya gittiği sahne geldi :D sadsadfasf
laptoptan elektrik çarptı bi korktum korkudan reflex olarak ağzıma yumruk attım tam burnum ve ağzımın ortasına geldi tekme atınca bile kanamayan ağız/burun şimdi kanadı bu yumruğu kavgada atsam adam ölür

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sorunun cevabını kendin vermişsin.

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
laptopuma soda döküldü (limonlu) tuşa basıyorum tuşun ışığı yarım saniye yanıyor ve gidiyor açılmıyor. laptopa güç geliyor o konuda problem yok güç gelince yanan ışıklar yanıyor sorunu ne olabilir? şuanda normal bir şekilde açılıyor ama bir süre sonra kapanıyor.
Usta içini açıp Alkol ya da kolonya ile temizleyebilirsin, parçalara ayırıp pirince yatırabilirsin(İşe yarar mı bilemiyorum) o şekilde iyice kuruduktan sonra herhangi bir sıvı lekesi yoksa sorun olacağını sanmıyorum

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Elim çarptı yazınca aklıma recep ivedik 4 de organ aldırmaya gittiği sahne geldi :D sadsadfasf
Usta içini açıp Alkol ya da kolonya ile temizleyebilirsin, parçalara ayırıp pirince yatırabilirsin(İşe yarar mı bilemiyorum) o şekilde iyice kuruduktan sonra herhangi bir sıvı lekesi yoksa sorun olacağını sanmıyorum
hocam şimdi farkettim tuşa bastığımda açılmamasının nedeni güç git gel yapıyomuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şimdi farkettim tuşa bastığımda açılmamasının nedeni güç git gel yapıyomuş

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Küfür ettiysen otomatik olarak sökülmüştür hazmedebilmek için

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşim bence cihazı o şekilde kullanma. En kısa zamanda temizlettir. Sıvı anakarta gider ve kısa devre yaparsa masraf çok daha büyük olur. Yılanın başını küçükken ezmek lazım.

Cryoniks

80+ Bronze
laptopuma soda döküldü (limonlu) tuşa basıyorum tuşun ışığı yarım saniye yanıyor ve gidiyor açılmıyor. laptopa güç geliyor o konuda problem yok güç gelince yanan ışıklar yanıyor sorunu ne olabilir? şuanda normal bir şekilde açılıyor ama bir süre sonra kapanıyor.
Klavyeyi Detaylı Temizle Kurut Umarım bir şey Olmaz

herkesiöldür31

80+ Bronze
Daha önce başıma geldi, klavye kendi kendine tuşlara basıyordu. Servise yolladık sorunsuz bir şekilde geri yollamışlardı. İçini açıp temizlemek işe yarayabilir. Bir sorun var mı şu an?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Daha önce başıma geldi, klavye kendi kendine tuşlara basıyordu. Servise yolladık sorunsuz bir şekilde geri yollamışlardı. İçini açıp temizlemek işe yarayabilir. Bir sorun var mı şu an?
şuan kapadıktan sonra açması zor oluyo açarken güç git gel yapıyo ama açılıyo o laptoptan yazıyorum

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
pirince yatır sonra saç kurutma makinesi ile kurut

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Parçaların sökülüp güzelce tiner veya alkol gibi bir madde ile temizlenip pirince yatırılması lazım.
Bir ihtimal kısa devre yapmadıysa bu şekilde düzelebilir.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Parçaların sökülüp güzelce tiner veya alkol gibi bir madde ile temizlenip pirince yatırılması lazım.
Bir ihtimal kısa devre yapmadıysa bu şekilde düzelebilir.
abi şuanda laptopda oluşan tek sıkıntı açma kapama tuşunun açarken zor açılması git gel yapıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,938
Üyeler
168,058
Son üye
altrakaz
Top Bottom