Neler Yeni

Laptopumda CPU değişiyor fakat GPU deişmiyor

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Şu anda bir şaşkınım. Laptop için aldığım 10TL'lik termal macun u sürmek için açtığım laptopta işlemcinin yanında bir şey vardı beyaz. Üstünde ise vidaya benzer bir şey. Onu 90 derece çevirdim işlemci çıktı. İşlemci olduğuna eminim. Altında pin falan vardı. Sonra GPU ya bakayım dedim o çıkmadı. Yani yanında CPU'da olan şeyden benzer bir şey yoktu ve çıkmıyordu. Cihaz 2012 den kalma. Birde 10TL lik macunu rame bile sürdüm bitsin diye. Boşta 45 derece olan işlemci 33 derece oldu. 10TL lik macun nasıl bu kadar soğuttu zaten hala şaşkınım

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Şu anda bir şaşkınım. Laptop için aldığım 10TL'lik termal macun u sürmek için açtığım laptopta işlemcinin yanında bir şey vardı beyaz. Üstünde ise vidaya benzer bir şey. Onu 90 derece çevirdim işlemci çıktı. İşlemci olduğuna eminim. Altında pin falan vardı. Sonra GPU ya bakayım dedim o çıkmadı. Yani yanında CPU'da olan şeyden benzer bir şey yoktu ve çıkmıyordu. Cihaz 2012 den kalma. Birde 10TL lik macunu rame bile sürdüm bitsin diye. Boşta 45 derece olan işlemci 33 derece oldu. 10TL lik macun nasıl bu kadar soğuttu zaten hala şaşkınım
önceki donan zaten hem iletim yapmıyor bildiğin negatif etki yani 10liralık da sürseniz iletimi olumsuz etkiliyorken artık iletim var etkilemesi normal

¥usuff

80+ Silver
rame suruluyor mu?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
çip set olabilr o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bu arda içini açtığında tolzrda gitttiğinden o kadar fark etmiş.

Tozunu 1 ay önce almıştım zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,573
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom