Neler Yeni

laptopumdan hdd çıkardım kasama olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
bu hddyi eski lenovo oyun laptopumdan çıkardım. masaüstü sistem için uyar mı bu hdd 1tb. ssd1tb alıcam zaten ama fazla depolamadan zarar gelir mi? uyar mı kasaya kasa ismi önemliyse asus tuf gt301 pek bir bilgim yok bu konuda

Ekler

• WhatsApp Image 2023-02-26 at 23.07.06 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-26 at 23.07.06 (1).jpeg
    123.8 KB · Hit: 18
  • WhatsApp Image 2023-02-26 at 23.07.06.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-26 at 23.07.06.jpeg
    108.4 KB · Hit: 19

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hard disk kutuları oluyor 100 liraya falan onlardan alman lazım
edit fotolara şimdi baktım uyuyor olabilir kabloları direkt takıp bi dene

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Uyar, ilk fotoğrafta gözüken 4 tane vidayı sök, o parça laptopa sabitlemek için kullanılıyor, sonrasında kasandaki 2.5inç ssd yuvalarından birine bağlayabilirsin.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam sanki bir inceleme videosunda harddisk kutusu görmüştüm gt301 de ama emin değilim
aynı durumdaydık seninle şu ürünü almıştık biz sorunsuzca çalıştı ama senin hard disk bi direkt bu olmadan çalışıyor olabilir kablo giriş yerleri öyle geldi gözüme, yine de olmazsa bunu alıp kullanabilirsin

Hasan344

80+ Gold
Uyar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyar, ilk fotoğrafta gözüken 4 tane vidayı sök, o parça laptopa sabitlemek için kullanılıyor, sonrasında kasandaki 2.5inç ssd yuvalarından birine bağlayabilirsin.
hocam bu hdd iyi midir? sistemime bir zararı olur mu? depolama için kullanılacak zaten daha fazla oyun yüklememe yardımcı olur. pek anlamıyorum bu işlerden sorum gülünçse kusura bakmayın .

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
bu hddyi eski lenovo oyun laptopumdan çıkardım. masaüstü sistem için uyar mı bu hdd 1tb. ssd1tb alıcam zaten ama fazla depolamadan zarar gelir mi? uyar mı kasaya kasa ismi önemliyse asus tuf gt301 pek bir bilgim yok bu konuda
Bu hdd sistemine uyar. Bir adet sata kablosu alman gerekiyor bilgisayarcılarda bulabilirsin. Bu kablonun bir ucunu anakarttaki sata girişine, diğer ucunu harddiskin üzerindeki küçük girişe takacaksın. Son olarak harddisk üzerindeki büyük girişe de güç kaynağından gelen kabloyu takacaksın ve bu kadar. Zaten bu resimdeki disk 1000 gb ve işini görür fazlasıyla. Boşuna yeni alma. Yapamazsan etiketle daha detaylı yardımcı olayım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
hocam bu hdd iyi midir? sistemime bir zararı olur mu? depolama için kullanılacak zaten daha fazla oyun yüklememe yardımcı olur. pek anlamıyorum bu işlerden sorum gülünçse kusura bakmayın .
Sıkıntı olmaz, sadece doğal olarak yavaş çalışacaktır, rahatlıkla depolama için kullanabilirsin, ayrıca hdd kutusu v.s almana gerek yok o hdd kutusu harici olarak usb üzerinden bağlamak istersen gerekli, sen direkt bilgisayarına bağlayacaksın, sadece sata kablosuna ihtiyacın var, o da muhtemelen anakartının kutusundan çıkıyor, kullanmadıysan hala kutudadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
Bu hdd sistemine uyar. Bir adet sata kablosu alman gerekiyor bilgisayarcılarda bulabilirsin. Bu kablonun bir ucunu anakarttaki sata girişine, diğer ucunu harddiskin üzerindeki küçük girişe takacaksın. Son olarak harddisk üzerindeki büyük girişe de güç kaynağından gelen kabloyu takacaksın ve bu kadar. Zaten bu resimdeki disk 1000 gb ve işini görür fazlasıyla. Boşuna yeni alma. Yapamazsan etiketle daha detaylı yardımcı olayım
hocam vatana umarım vatana gitmem :d ya da gaminggene gidecem sistemi almak için bunu yanımda götürsem rica etsem onlar hallederler mi bu işi ben ilk defa sistem alacağım için beceremem ya :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom