Neler Yeni

Yardım Laptopumu iade etmek istiyorum

Leaden_Viever

80+ Bronze
Aslinda laptop güzel ama başkalarının da bu sorunları yaşaması korkuttu beni. Servise gittikten sonra düzeliyormuş ama 1-2 hafta sonra tekrar başlıyormuş aynı sorunlar. O yüzden iade edicem olmazsa thh'ye basvurucam çünkü çok para verdim
hocam ben geçen gün servisle konuştum yüksek sıcaklıkla ilgili adamlar açık açık
oyunu yapan firmayla konuşun bizim laptobumuzda sıkıntı yok gidin hatayı başka yerde arayın dedi
sonrada dedi ki oyun win11 ile uyumlu değil dedi hp nin win 10a driver desteği yok diyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
hocam ben geçen gün servisle konuştum yüksek sıcaklıkla ilgili adamlar açık açık
oyunu yapan firmayla konuşun bizim laptobumuzda sıkıntı yok gidin hatayı başka yerde arayın dedi
İade de sorun çıkartıcaklardir ama yapabileceğimi düşünüyorum thh'ye başvurup hakkımı alabilirim diye düşündüm iade almazlarsa. Çünkü yaptıkları büyük rezillik bence.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
sonrada dedi ki oyun win11 ile uyumlu değil dedi hp nin win 10a driver desteği yok diyor
hp işte :D

xTURANN

80+ Silver
Vatandan aldıysan, %100 kazık yemişsindir. Geçen gün gittim 4050'ye 35k mı ne demişlerdi. 28 - 30'a 4060 var. Neyse, temiz format at. Vatandan hazır windows ile aldıysan bir şeyi yanlış yapmışlardır.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Vatandan aldıysan, %100 kazık yemişsindir. Geçen gün gittim 4050'ye 35k mı ne demişlerdi. 28 - 30'a 4060 var. Neyse, temiz format at. Vatandan hazır windows ile aldıysan bir şeyi yanlış yapmışlardır.
İade isteyeceğim ya kullanmak istemiyorum

xTURANN

80+ Silver
İade isteyeceğim ya kullanmak istemiyorum
Bağırırsan, tatsızlık çıkartırsan veya gerçekten müdürle falan konuşursan alırlar. Gerçi her türlü almaları lazım, 14 günlük iade hakkın var. Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söyle alırlar.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Bağırırsan, tatsızlık çıkartırsan veya gerçekten müdürle falan konuşursan alırlar. Gerçi her türlü almaları lazım, 14 günlük iade hakkın var. Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söyle alırlar.
Kesinlikle başvurmakla tehdit edeceğim çünkü o kadar para verip rezil olmak çok kötü bir durum. Uyuyamiyorum bile şu an. Ne yaptiklarinin farkina varmalari gerekiyor bu satıcıların

xTURANN

80+ Silver
Kesinlikle başvurmakla tehdit edeceğim çünkü o kadar para verip rezil olmak çok kötü bir durum. Uyuyamiyorum bile şu an. Ne yaptiklarinin farkina varmalari gerekiyor bu satıcıların
Nakit aldıysan eline para geçer geçmez bunu al. Freedos olarak geliyor, kurulumu sen yap. Kurulumdan sonra önce windows update, sonra ekran kartı sürücülerini falan yükle. Birde hp gaming hub mı ne var, orayı da kontrol et.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Aslinda laptop güzel ama başkalarının da bu sorunları yaşaması korkuttu beni. Servise gittikten sonra düzeliyormuş ama 1-2 hafta sonra tekrar başlıyormuş aynı sorunlar. O yüzden iade edicem olmazsa thh'ye basvurucam çünkü çok para verdim
hocam bir sıfırlamayı da deneyin bilgisayarı, belki ıvır zıvır şeyler kurmuşlardır driver booster gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizinkisi daha çok uyumsuz sürücü hatası gibi.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
hocam bir sıfırlamayı da deneyin bilgisayarı, belki ıvır zıvır şeyler kurmuşlardır driver booster gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizinkisi daha çok uyumsuz sürücü hatası gibi.
Belki oraya gittiğimde bakmalarını isterim. Ama olmazsa iade isteyeceğim değişim de yapabilirim sıkıntı değil o ya. Teşekkürler cevaplar için👍

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
hp den ne gibi sorun çektiniz ben almayı düşünüyorum da emin olamadım
Açıklamada anlattığım gibi masaüstünde bile kasıyor lolde bile 5-10 fps alıyorum internette benimle ayni sorunu yaşayan başka insanlar da gördüm kronik bir sorun olabilir. Asus tuflar daha iyi sanırım onlara da bi göz atabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom