Neler Yeni

Yardım Laptopumu iade etmek istiyorum

Strangersupuk

80+ Bronze
İade isteyeceğim ya kullanmak istemiyorum
iade'de sorun çıkartıyor vatan, Mağazadan aldıysan allah şimdiden kolaylık versin, bunlar kapalı kutu geliyor bize cart curt diyerek iade kesinlikle kabul etmiyorlar.
Ancak tanıdığının olması lazım veya orda mağaza çalışanlarından genç arkadaşları köşeye çek konuş böyle böyle diye anca öyle ikna etmeyi dene, kasaya gidince iade kesinlikle almıyorlar.
İadeyi de kupon şeklinde felan yapıyorlar diye biliyorum nakit iadesi yapmıyorlar. belki zorlarsan yapabilirler ama.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
iade'de sorun çıkartıyor vatan, Mağazadan aldıysan allah şimdiden kolaylık versin, bunlar kapalı kutu geliyor bize cart curt diyerek iade kesinlikle kabul etmiyorlar.
Ancak tanıdığının olması lazım veya orda mağaza çalışanlarından genç arkadaşları köşeye çek konuş böyle böyle diye anca öyle ikna etmeyi dene, kasaya gidince iade kesinlikle almıyorlar.
İadeyi de kupon şeklinde felan yapıyorlar diye biliyorum nakit iadesi yapmıyorlar. belki zorlarsan yapabilirler ama.
Değişim de kabul edebilirim ya da bilgisayarin değeri kadar hediye çeki de olur ama iade etmek daha iyi olurdu. Bugün gidip konuşacağım en kötü ihtimalle değişim yapmalarını isteyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,323
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom