Elimde aşağıdaki linkteki gibi bir laptop var özellikleri linkte yazıyor kaça satabilirim?
Laptop Link
Laptop Link
4000 TL giderElimde aşağıdaki linkteki gibi bir laptop var özellikleri linkte yazıyor kaça satabilirim?
Laptop Link
2019 da 2kya almıştım 2. el kazık mı yemişim?4000 TL gider
imkansız4000 TL gider
2k fazla 2019 senesi için2019 da 2kya almıştım 2. el kazık mı yemişim?
banada öyle geldi o zamanlar cahildim hiçbirşey bilmiyordum bilgisayarla alakalı babam almıştı zaten2k fazla 2019 senesi için
imkansız derken az mı demiş çok mu?imkansız
nesi imkansiz 7k dan asagi leptop yok suan ekran kartli.imkansız
çok demiş hocambanada öyle geldi o zamanlar cahildim hiçbirşey bilmiyordum bilgisayarla alakalı babam almıştı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
imkansız derken az mı demiş çok mu?
yok ama şöyle birşeyi varnesi imkansiz 7k dan asagi leptop yok suan ekran kartli.
4k fiyat yaz uzun sure satilmazsa dusersin fiyati o sekilde devam et 3.5k satilir tahminim. ssd yoksa fiyat az bir miktar daha dusebilirsin belki. ama leptop sağlasa fiyat fazla düşme .kasa hasar var mi ?
hocam 5 e gitmez mi yaçok demiş hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 e falan gider anca
bilemiyorum hocam ya 2019 da 2kya alıp 2023 te 3kya satmak koyar insana fena kazık yemişizAcer Aspire 3 A315-56 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i3-1005G1, 8GB RAM, 256GB SSD, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Aspire 3 A315-56 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i3-1005G1, 8GB RAM, 256GB SSD, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
6.5 a bu var sen olsan kendi laptopunu mu alırsın 5 e yoksa 1.5 koyup bunu mu alırsın gerçekçi olmak lazım
4 sene kullanmışsın hocam.bilemiyorum hocam ya 2019 da 2kya alıp 2023 te 3kya satmak koyar insana fena kazık yemişiz