Neler Yeni

Laptopumu Yükseltmek İstiyorum

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Hdd yerine takacaksın

Kullandıgın uygulamalara baglı. Oyun tarafında 5 fps oynar belki, eğer yazılım, autocad gibi uygulamalar kullanıyorsan da biraz etki edebilir. Ama bu öyle gözle görülen bir artış olmaz. Eğer ileride baska bilgisayara geçebilecek gibiysen ben 4+4 öneririm. Sonuçta eski bir laptop ve çok ömrü yok, çift kanal 4+4 ram bile epey rahatlatır.
Sadece oyu oyniyacagim ve masaustu pc lerin fiyati duatugunde masaustu almayı dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oktay Berk Altıntaş
Sadece oyu oyniyacagim ve masaustu pc lerin fiyati duatugunde masaustu almayı dusunuyorum
O zaman 4gb bir ram eklemen yeterli olur. Dual channel ram epey bi performans artısı yaratır (tabii ki uzaya çıkarmaz bizim gibi chromeda kasmaya baslayan bilgisayar sahipleri için ‘epey’ ), ayrıca win 10 un bile yaklasık 1.5gb ram kullandıgı bi zamanda 8 gb ram tatmin eder. Ve masaüstüne geçtiginde satma düşüncen varsa rami ayrı laptopu ayrı satabilirsin. Ssd yi de masaüstü aldıgında ona aktarırsın.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
CPU-Z yi indirip ekran görüntüsü atar mısın? İşlemcinin slotuna bakmak lazım işlemci de çıkabilir bir ihtimal.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri