- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırımhocam rtx 3090 bile zorlayınca 92 dereceyi görüyor ki laptoplar için durum daha kötü
ben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırımhocam rtx 3090 bile zorlayınca 92 dereceyi görüyor ki laptoplar için durum daha kötü
corsair ya da noctua gibi termal macunlar almaya çalışben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırım
ömrü kısalır mı pekiısınması tabii ki çok kötü bir şey ama o tür laptoplar hep öyle onun önüne geçemezsin
sen şimdi 90-100 derece arası olmasını normal mi karşılıyorsun?hocam rtx 3090 bile zorlayınca 92 dereceyi görüyor ki laptoplar için durum daha kötü
marka fark ediyor mu ki ? bugün pcci bana farketmez dedi 5liralık macun verdi bizde bnu kullanıyoruz dedicorsair ya da noctua gibi termal macunlar almaya çalış
bende laptop kullanıyorum uzun süreden beri, soğutucu kadar boş bir şey yok; en azından bana göre. elime en az üç, dört tane soğutucu geçti hepsi fıss. laptopun tozlarından temizlersen, bir de kaliteli termal macun kullanırsan gerek kalmaz soğutucuya.ben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırım
hocam tabii ki normal değil o değerler peki sen o laptoplarla oyun oynanmasını normal karşılıyormusun ? ne de olsa onlar oyun için değil ve normal oyunlarda bile ateş topuna dönüyorlar daha önce laptop kullansaydınız dediklerimi anlardınız.sen şimdi 90-100 derece arası olmasını normal mi karşılıyorsun?
kullandığınız laptopun marka modeli özellikleri ve oyunlardaki sıcaklık değerleri nedir ?bende laptop kullanıyorum uzun süreden beri, soğutucu kadar boş bir şey yok; en azından bana göre. elime en az üç, dört tane soğutucu geçti hepsi fıss. laptopun tozlarından temizlersen, bir de kaliteli termal macun kullanırsan gerek kalmaz soğutucuya.
hp g62 skyrim de düşük-orta ayarlarda 75-85 derece.hocam tabii ki normal değil o değerler peki sen o laptoplarla oyun oynanmasını normal karşılıyormusun ? ne de olsa onlar oyun için değil ve normal oyunlarda bile ateş topuna dönüyorlar daha önce laptop kullansaydınız dediklerimi anlardınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandığınız laptopun marka modeli özellikleri ve oyunlardaki sıcaklık değerleri nedir ?
hocam temizlik yapsam bile pek bir şey fark etmiyor bende yine aynı derece90 derece eski bir laptop için kötü ama gaming bir laptop için çok fena değil
temizliğini yapın ısınmaz