Neler Yeni

Laptopumun işlemci sıcaklığı csgo da 90 derece

aaron1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Müücahit Soydaş
hocam rtx 3090 bile zorlayınca 92 dereceyi görüyor ki laptoplar için durum daha kötü
ben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırım

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
ben bi csgo oynuyorum en yüksek o yiyor ets felan sıkıntı yaratmıyor 80e kadar inerse iyi benim için bide soğutucu alırım
bende laptop kullanıyorum uzun süreden beri, soğutucu kadar boş bir şey yok; en azından bana göre. elime en az üç, dört tane soğutucu geçti hepsi fıss. laptopun tozlarından temizlersen, bir de kaliteli termal macun kullanırsan gerek kalmaz soğutucuya.

cannn.n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Can Uslu
sen şimdi 90-100 derece arası olmasını normal mi karşılıyorsun?
hocam tabii ki normal değil o değerler peki sen o laptoplarla oyun oynanmasını normal karşılıyormusun ? ne de olsa onlar oyun için değil ve normal oyunlarda bile ateş topuna dönüyorlar daha önce laptop kullansaydınız dediklerimi anlardınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende laptop kullanıyorum uzun süreden beri, soğutucu kadar boş bir şey yok; en azından bana göre. elime en az üç, dört tane soğutucu geçti hepsi fıss. laptopun tozlarından temizlersen, bir de kaliteli termal macun kullanırsan gerek kalmaz soğutucuya.
kullandığınız laptopun marka modeli özellikleri ve oyunlardaki sıcaklık değerleri nedir ?

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
hocam tabii ki normal değil o değerler peki sen o laptoplarla oyun oynanmasını normal karşılıyormusun ? ne de olsa onlar oyun için değil ve normal oyunlarda bile ateş topuna dönüyorlar daha önce laptop kullansaydınız dediklerimi anlardınız.

kullandığınız laptopun marka modeli özellikleri ve oyunlardaki sıcaklık değerleri nedir ?
hp g62 skyrim de düşük-orta ayarlarda 75-85 derece.

bir zamanlar ekran kartı 103 dereceleri görüyordu, önemsemiyordum bende, sonra ekran kartı yandı.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
90 derece eski bir laptop için kötü ama gaming bir laptop için çok fena değil
temizliğini yapın ısınmaz

aaron1337

80+
Dahası