Isınıyorsa bunu oneririm biraz sesli calışıyor ama soğuturlaptopumun işlemcisi acayip ısınıyor speecyden baktığımda 98 dereceyi bile gördüm yanlış ölçüyor olabilir bence çünkü ne aşırı ısınmadan kapandı nede elime aşırı ısı geldi termal macunları yenilendi iç temizliğini felan yaptım yinede boştayken bile 80lere çıkıyor ilk açılmada 80 lere çıkıyor buz gibiyken kış aylarında bile yani sözün kısası kalıcı zarar verirmi 1 kere bozulmuştu o galiba ekran kartıyla alakalıydı ama laptopun ekran kartı işlemcinin yine onla alakalı olabilir ekranda izgiler çıkıp patlayacazkmış gibi ses çıkartıp donuyodu uzun oldu kusura baklmayın
Laptop'un markası ve modeli ne söyler misin belki bende alırımsizin laptoplar boşta nasıl 75-80 i görüyor anlamadım
benim boşta 50, 4k render alırken 65 görüyor
(oyun oynamıyorum)
İ7-10510u Mx130 2gb Hp ama ısınmıyorişlemci ekran kartı ne
5 yıl önce piyasaya sürüldüğü için maalesef baktığımda internette bulamadım. yani yeni bir laptop değil.Laptop'un markası ve modeli ne söyler misin belki bende alırım
Ömrü kısalır sistemin. Termal macun yenilmek temizlik gibi yöntemlerle sorunu çözebilirsin.ne zararı olur
termal macununu bilgisayarcı yeniledi en dandiğinide koymuş olabilir manyak adam temizlik dahil 150 tl almış 150 tl ye en kaliteli kocaman tüp termal macun alır yenilerdim ben 20 kerede yeterdi yani demek istediğim dandik termal macundan bişiy olurmuÖmrü kısalır sistemin. Termal macun yenilmek temizlik gibi yöntemlerle sorunu çözebilirsin.