Kendim gibi bir tlou fanı bulmak ne kadar güzelLeft behind ellie nin ısırılması ve joel ile ilgili bir konuyu anlatıyor tek oturuşta bitecek bir oyun
Ayrıca satın alman gerekiyor, oyunu 1. oyunu bitir ondan sonra oyna, 1. oyunda ki boşlukları kapatan/tamamlayan bir oyun kendisi.Selam. Acaba left behind I last of us dan önce mi yoksa sonra mı oynamalıyım. Birde acaba left behind last of us remastered ın içinde geliyormu yoksa ayrı satın almak mı gerekiyor
Hayır, Remastered versiyonun içinde Left Behind geliyor.Ayrıca satın alman gerekiyor, oyunu 1. oyunu bitir ondan sonra oyna, 1. oyunda ki boşlukları kapatan/tamamlayan bir oyun kendisi.
PS Store'da 47.50 TL'ye satılıyor Left Behind, içeriğine baktım Remastered'ın ama göremedim Left Behind'ı belki de ben göremedim tam emin değilim.Hayır, Remastered versiyonun içinde Left Behind geliyor.
Varmış pardon.PS Store'da 47.50 TL'ye satılıyor Left Behind, içeriğine baktım Remastered'ın ama göremedim Left Behind'ı belki de ben göremedim tam emin değilim.
Evet ek olarak satılıyor ama o sadece Left Behind'ı oynamak isteyenler için veya koleksiyoncular için.PS Store'da 47.50 TL'ye satılıyor Left Behind, içeriğine baktım Remastered'ın ama göremedim Left Behind'ı belki de ben göremedim tam emin değilim.
Evet hocam gördüm bende, bir PS yok ki bende oynayayım şunu Ne yapalım bekliyoruz bir gün PS bunu PC ye getirir diye.Evet ek olarak satılıyor ama o sadece Left Behind'ı oynamak isteyenler için veya koleksiyoncular için.
Bak burada gösteriyor.
The Last of Us™ Remastered - PS4 Oyunları | PlayStation
PlayStation 4 (PS4) konsolu için bir Aksiyon ve Macera oyunu olan The Last of Us™ Remastered'ı resmî PlayStation internet sitesinden alın. Daha fazlasını öğrenmek için tıklayın.www.playstation.com
Gelecek zaten, kesin tarih belli değil sadece.Evet hocam gördüm bende, bir PS yok ki bende oynayayım şunu Ne yapalım bekliyoruz bir gün PS bunu PC ye getirir diye.
Ciddi misiniz hocam? Kaynak olarak link atabilir misiniz merak ettim de.Gelecek zaten, kesin tarih belli değil sadece.
Bom boş denemez zaten 1. oyunu alacaksa onu da almış oluyor.Left Behind bomboş bir şey. Fazla para verme. İlk oyundan sonra oyna.