semihozden
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Semih Özden
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka post apocalyptic oyunlara bayılırım. Bu oyunda bir başyapıt oynayış, atmosfer, grafik anlamında çok üst düzel bir oyun. Fakat böyle bir başyapıt oyun için hikaye kabul edilebilir değil benim için. Oyunun yarısını Joel ve Jesse'yi öldüren Dina ve tommy'i az daha öldürecek olan birisiyle oynamamız acayip saçma. Abby ve Ellie'nin tiyatro salonunda olan kapışmasında Abby'nin kontrolünü bize vermesi apayrı bir saçmalık. Adamlar zorla Joel'i vahşice öldüren birisiyle oyunun yarısını oynattı. Ellie'nin Finalde Abby'i öldürmemesi de cabası. Ulan senin babanın kafasını eze eze öldürdü bu karı, arkadaşımın problemi benim problemimdir diye canını ortaya koyan jesse'yi öldürdü. Dinanın boğazını kesecekti az daha Skarlı cocuk vazgeçirdi. Tommyi kafasından vurdu adam topal bir gözü kör geziyor ortalıkta. Ve biz finalde Abby'i tam öldürecekken vazgeçtik inanılır gibi değil. Son sahnedede Joel'in verdiği gitarı, evin penceresinde bırakıp gittik onada ayrı sinirlendim. Lan Joel'in sana verdiği gitarı nasıl bırakırsın orada gözün gibi bakman lazım. Uzun zamandır bir oyun beni bu kadar etkilememişti. Joel'in kanının yerde kalmasının Hayal kırıklığını, Burukluğunu yaşıyorumEvet oynadım dünyanın en iyi oyunu bana göre katılan olur katılmayan olur ama oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlıyorlar yıl 2023 oldu hala bu kalitede oyun göremedim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Joel o7
Son düzenleme: