-Alıntıyı görüntüle
Önce cümle kurmayı öğren benim IQ seviyem ile yarışamaz senin kapasiten o yüzden yukarda balon patlar gibi patladın ben cevabını verdim PS5 alınca eğer söylediğin gerçekse Series S den PS5 gibi bir cihaza geçtiğinde ve The Last Of Us ları oynadığında oyun dünyasındaki tüm basın ve teknoloji kanalları neden bu oyunun mekaniklerinin 10/10 bir başyapıt olduğunda hem fikir anlarsın TM.
-AYN senin kadar yüksek IQ ye sahip olsaydım The Last Of Us konusuna PP mi Ellie dövmesi yapım Xbox Series S hakkında insanlara alamdan önce doğru bilgi veren teknoloji kanalları gibi para alıp sağda solda anlamsız ve hunharca bu patatesi övmeyip insanları doğru bilgilendirdiğim için kinlenir başka biri ile tartışdığı anda gömmeye çalışırdım ayn çok zekisin.
-Yazını düzeltmeden önce ne yazdığın benim mesajım da yazıyor ona dikkat et bari.Alıntıyı görüntüle
İyi oyun yalan yok ama PS den PC ye gelmenin neresi bir başarı anlamış değilim? Oyun kalitesi anlamında diyorsan part 2 de gelmeliydi.tartışacak bir durum yok the last of us hala en iyi en çok ödül almış oyunlardan biri. bir oyun ps den pc ye geliyorsa zaten bu sağlam başarıdır he 600tl verip optimizasyon sıkıntısı yaşatıyorsa verirsin iade. insanlar oyunu çok sevdiği için kötü yorum yaptılar
sayılı oyun var ps den pc ye gelen days gone, god of war, Uncharted, horizon, beyond, mortal, spiderman gibi last of us ps3, 4, 5 ve pc de her yerde var bence başarı ayrıca part 2 de gelir optimizasyonda düzelir grafikler de ekstra düzelir. bu kadar dert etmeni bir anlamı yokİyi oyun yalan yok ama PS den PC ye gelmenin neresi bir başarı anlamış değilim? Oyun kalitesi anlamında diyorsan part 2 de gelmeliydi.
Hala minimum sistem gereksinimlerinde oynanmıyor. Daha düzeltilmesi gereken yerleri var malesef.The Last of Us Part I PC oyuncuları: Bazılarınızın beklediğiniz Naughty Dog kalitesini yaşamadığınızı biliyoruz. Ekibimiz, beklediğiniz ve hak ettiğiniz kalite düzeyine ulaşmasını sağlamak için şu anda bazılarınızın oyunu deneyimlemesini engelleyen sorunları çözmek için çok çalışıyor.
PC'de The Last of Us Part I için fare kontrollü kamera hareketindeki titreme, bazı çökmeler ve daha fazlasını ele alan bir düzeltme Salı günü yayınlanacak. Ek düzeltmeler içeren daha büyük bir yama, hafta içinde dağıtılacak.
Oyuncuları ayrıca en son Nvidia, AMD ve Intel grafik sürücülerini kullandığınızdan emin olmaya teşvik ediyoruz. Ekibimiz ve Iron Galaxy'deki özel ortaklarımız, beklediğiniz harika The Last of Us Part I deneyimini sunmak için bilinen sorunları araştırmaya ve ele almaya devam edecek.Alıntıyı görüntüle
En son gelen yama ile de steam incelemeleri çoğunlukla olumsuz dan karışığa dönmüş.
kanka saçma konustun suan. Adamlar bir teminat vermis. Demiski bu sistem özelliklerinde bu ayarlarda oynayabilirler diye. Bunu sağlamak zorundalar. İlerde düzelteceklerdir muhtemelen ama suan malesef sıkıntılı.Oynayacağınız oyunlarda önemli olan kısım önerilen sistem gereksinimleri olur minimum sistem gereksinimlerine sahip olanlar oynamasın bir zahmet bu oyunu zaten LOW ayar 720p 30FPS yazmışlar.