Metehan_Acar1
80+ Bronze
Dahası
o gpu mem. ram genelde 12-15 arası değişiyor oyundaRam kullanımı eğer hep bu aralıktaysa çok iyi. Fps kullandığın ekran kartına göre düşük daha iyi sonuç alman lazım ama işte oyun herkeste sorunlu
Bazı bilgisayarlarda ram kullanımından ötürü drop giriyor hala.bu performanslar sizi tatmin etmiyormu kankilerim sabitleyin 60 fps ye gamepad ile yatarak oynayın.
hangi ayarlar kaç fps ?440 TL ye satın aldım imzamdaki sistemle stabil şekilde cayır cayır oynuyorum.
Kardeşim 3060’a sahip olanlar oynasın şikayet etmesin ama şu karta sahip olanlar var;bu performanslar sizi tatmin etmiyormu kankilerim sabitleyin 60 fps ye gamepad ile yatarak oynayın.
Görünce şaşırdım 12GB üstü ram tüketiyor. 9GB VRAM vay anam babam oyun sistemde ne varsa kullanıyoro gpu mem. ram genelde 12-15 arası değişiyor oyunda
adamın işlemcisi benden iyi aynı fps alıyoruzBazı bilgisayarlarda ram kullanımından ötürü drop giriyor hala.
bende 10.6 vramGörünce şaşırdım 12GB üstü ram tüketiyor. 9GB VRAM vay anam babam oyun sistemde ne varsa kullanıyor
Haklısın kankim ama forumda 3060 ve benzeri olanlar şikayet ediyor ondan dedim.Kardeşim 3060’a sahip olanlar oynasın şikayet etmesin ama şu karta sahip olanlar var;
ps3 grafikleri berbat oynanmazArkadaşlar “ben hemen şu anda oynamak istiyorum oyunu” diyenler ps3 alsın
Kankam her şey Ultra 2K da 80+ üstü alıyorum. Fakat taktiği var oyun portandığı için animasyonlar 60 kareye göre yapılmış yani stabil oyun istiyorsan 60 a sabitlemen gerekiyor.hangi ayarlar kaç fps ?
çok az. cpu, gpu kullanımı kaç ?Kankam her şey Ultra 2K da 80+ üstü alıyorum
3000 TL’ye ancaps3 grafikleri berbat oynanmaz