ConquerorXIV
80+ Gold
sıkıntı yok herkes çok gergin olur öyle şeylerHelalleselim mi knk sen öyle bilmeden konusma falan yazınca sinirlendim aniden özür dilerim
sıkıntı yok herkes çok gergin olur öyle şeylerHelalleselim mi knk sen öyle bilmeden konusma falan yazınca sinirlendim aniden özür dilerim
5600/6700 xt, 16 gb ramsistemin nedir
fsr açık mı5600/6700 xt, 16 gb ram
Şuan hala fps düşük. Acaba ekran kartinda problem olabilir mi? Furmark testinde ısısı vs iyiydi.
ekran kartını %100 kullanana kadar ayarları kurcalanman lazım ayriyeten cpu da max %80 olmalı yoksa crash yersin5600/6700 xt, 16 gb ram
Şuan hala fps düşük. Acaba ekran kartinda problem olabilir mi? Furmark testinde ısısı vs iyiydi.
Bilgisayar bileşenlerinde bir sıkıntı olsa emin ol anlardın. Şuanda stress testi gibi çalışıyor oyun.5600/6700 xt, 16 gb ram
16 gb yetmiyor 32 yapsanız güzel olur rami5600/6700 xt, 16 gb ram
Kanka rami yükseltmek yerine adamların optimizasyon yapmasını beklemek daha iyi olur. Neticesinde günümüz oyunları max 10gb ram tüketiyor 32gb gereksiz suanda.16 gb yetmiyor 32 yapsanız güzel olur rami
Ram kullanımı eğer hep bu aralıktaysa çok iyi. Fps kullandığın ekran kartına göre düşük daha iyi sonuç alman lazım ama işte oyun herkeste sorunlu5600/6700 xt, 16 gb ram
Kanka 4070ti var sende. O kartta oynanmayacaka hangi kartta oynanacak.440 TL ye satın aldım imzamdaki sistemle stabil şekilde cayır cayır oynuyorum.