Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Onur
Oyun orta üst ve üst segment bilgisayarlara göre yapılmış maalesef

Biraz beklemekte fayda var update gelecektir.

Keyfen

80+ Bronze
Bak teknoloji kanalları Digital Foundry biliyor musun adamın The Last Of Us Part 1 in grafikleri ve detayları hakkında yaptığı övgüleri bir YouTube a yazarak bakabilirsin çok zor değil ben mi sadece mükemmel diyorum çoğunluk ne diyor onu da araştırarak öğrenebilirsin çok bu kadar kendine güveniyorsan Twitter da şunu paylaş Crysis 3 ve A Plague Tale: Requiem The Last Of Us Part 1 i tokatlar yaz grafik olarak çoğunluk sana nasıl bir tepki verecek o zaman görürsün bu kadar haklıysan ha bir de benle konuşmanın anlamsız olmasının sebebi sürekli yazdığın argümanların cevabını alıyorsun o yüzden olabilir şu ana kadar bana yazdığın ve haklı olduğun bir cümlen yok çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FsZNjz0WYAE_CH6

Sen atma ben atayım 4GB VRAM ekran kartı ile low da oynadığı için kaplamalar neden böyle kötü acaba yeni nesil oyun mu çalıştırmaya kalkışmış oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde SSD gerekli yazmasına rağmen HDD ye kurduğundan mı acaba şunu bir kere anlayın erkan kartı 4GB veya 8GB de olur RX 570 580 1060 1650 1660 gibi bu eski nesil kartlarda yeni nesil oyunlar oynayamazsınız bunu kabullenin artık bu kartlar yeni nesil oyunlar oynanacaksa boşa yeni nesil konsollar çıkmış PS4 den devam der her geliştirici PS4 e oyun yapardı bundan önceki oynadığınız Sony oyunları PS4 de vardı o yüzden yağ gibi çalışıyordu sadece PS5 çıkan özel oyunlar PC de yüksek donanım isteyecek bu kaçınılmaz bir gerçek her nesilde böyle oldu bu arada oyundaki büyük hatların çoğunu dünkü gelen yama ile çözdüler yani oyun içi yükleme donma yüksek işlemci kullanımı ve fps dropları düzeltildi.
söylediğim şeylerin cevabını almıyorum sadece fanboyluk yapıyorsun ben sana gelipde oyun kötü demedim kendine kendine triplere girip bana laf yetiştirdiğini düşünerek kibirle hareket ediyorsun oyunun grafik ve performans derecelendirmesi düşük diyorum sana verdiği ekmek kocaman ama 2 tane köfte var içinde o şekilde düşün

ConquerorXIV

80+ Gold

0.40 da rtx 3070 önerilen ayarlar ve 0.55 e bakın gene aynı yüz mevcut oyunda.Rtx 3070 8gb vram e sahip önerilen ayarlarda onda bile sıkıntılı.Bu kart geçen nesilin 2k kartıydı.
maalesef kart 3070 bile olsa oyun en az 10gb vram istiyor bende ki kart 12gb olduğundan videoda ki gibi hiç bozuk doku olmadı aksine grafikleri attığım ss lerdeki gibi güzel

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
Bu oyun ne kadar kötü çıkmış la cyberpunk maymunluğundan sonraki ikinci fiyasko.2-3 patch e bi kılığa sokarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Yuksek ayarlarda 5600 ve 6700 xt ile 30-35 fps alıyordum. Ayarları biraz duzenledim şuan 40-50 fps anca alıyorum. Sorun benim ekran kartimda mi? Yoksa optimizasyon sorunlarindan dolayı genel olarak düşük fps mi aliniyor? Bu arada islemcinin isisi 80 dereceleri görüyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
aldığım ekran kaydı görüntüyü çok bozuyor o yüzden video atacağıma ss atıyorum

Ekran Görüntüsü (105).png
Ekran Görüntüsü (106).png
Ekran Görüntüsü (107).png
Ekran Görüntüsü (108).png
Ekran Görüntüsü (103)X.png
Ekran Görüntüsü (101).png
Ekran Görüntüsü (109)X.png
Ekran Görüntüsü (100).png

resim yükleme boyutu acilen en az 6mb'a yükseltilmesi lazım fotoğrafın yarısını kesmek zorunda kalıyorum

bu arada oyunda takılma, fps drop, crash gibi hiç bir hata sıkıntı yok. sadece bir kaç ayarlama yapmak lazım
ama şuan oynamayın zaten optimizasyon düzelince oynamak en mantıklısı.

google dan buldu diyenlere boru gibi duyrulur...

Top Bottom