Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Ysuflix

80+ Gold
arkadaşlar sistem imzada mevcut hiç drop olmadan sorunsuz bi şekilde oynuyorum ben bi bendemi böyle 75 90 fps arası en düşükte dlss kapalı oynuyorum. arada bi lütfen bekleyin diyo geliyo o kadar.

Ysuflix

80+ Gold
Oyunu daha çok sevebilirsin tabi ki ben grafik anlamında diyorum 716 saat oynadım ben de RDR 2 yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

fixlediler
korsan ama update almadım

Allmuted

80+ Bronze
Oyunu daha çok sevebilirsin tabi ki ben grafik anlamında diyorum 716 saat oynadım ben de RDR 2 yi

Patch geldi büyük oranda sorunları çözdüler şu an bir sıkıntı yok oyunda.
Bende grafik anlamında bahsediyorum zaten,hikayeyi açık dünyayı fizikleri işin içine katmadım.

Ysuflix

80+ Gold
Ne zaman indirdiniz fitgirl mü indirdiğiniz yer orası oyunu güncelleyip yamalı bir şekilde sunduğu için güncel olabilir.
29 martta indirdim fitgirl versiyon 1.0.1.0

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Şunu bir kere anlayın erkan kartı 4GB veya 8GB de olur fark etmez RX 570 580 590 1060 1650 1660 RTX olmayan bu eski nesil kartlarda yeni nesil oyunlar oynayamazsınız bunu kabullenin artık bu kartlar yeni nesil oyunlar oynanacaksa boşa yeni nesil konsollar çıkmış RTX kartları çıkmış PS4 den devam der her geliştirici PS4 e oyun yapardı bundan önceki oynadığınız Sony oyunları PS4 de vardı o yüzden yağ gibi çalışıyordu sadece PS5 çıkan özel oyunlar PC de yüksek donanım isteyecek bu kaçınılmaz bir gerçek her nesilde böyle oldu bu arada oyundaki büyük hatların çoğunu dünkü gelen yama ile çözdüler yani oyun içi yükleme donma yüksek işlemci kullanımı ve fps dropları düzeltildi.
knkam 3070ti var bende zaten oyunu gayet iyi oynuyorum dedim sen neye yükseldin ben analamadım. Oyunun ilk çıkış hali baya bir kötüydü sonra ardindan gelen guncelleme ile oyun baya iyileştirildi suan ultrada dlss kalitede ben baya iyi severek oynuyorum.He daha iyi cikabilirmiydi evet ben grafiklerini falan beğendim yani ne icin yükseldin.

Allmuted

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Yok ben zaten onu açıklama olsun diye yazdım hala o yazdığım kartlarda oynamaya çalışanlar var o yüzden yazdım size yazmadığım yazıdan da belli oluyor genele hitaben yazdım.
knk eski kartlarda zaten last of as oynayip akici oyniycam demek sacmalik bana gore.

Tilsch

80+ Bronze
Bak teknoloji kanalları Digital Foundry biliyor musun adamın The Last Of Us Part 1 in grafikleri ve detayları hakkında yaptığı övgüleri bir YouTube a yazarak bakabilirsin çok zor değil ben mi sadece mükemmel diyorum çoğunluk ne diyor onu da araştırarak öğrenebilirsin çok bu kadar kendine güveniyorsan Twitter da şunu paylaş Crysis 3 ve A Plague Tale: Requiem The Last Of Us Part 1 i tokatlar yaz grafik olarak çoğunluk sana nasıl bir tepki verecek o zaman görürsün bu kadar haklıysan ha bir de benle konuşmanın anlamsız olmasının sebebi sürekli yazdığın argümanların cevabını alıyorsun o yüzden olabilir şu ana kadar bana yazdığın ve haklı olduğun bir cümlen yok çünkü.

FsZNjz0WYAE_CH6

Sen atma ben atayım 4GB VRAM ekran kartı ile low da oynadığı için kaplamalar neden böyle kötü acaba yeni nesil oyun mu çalıştırmaya kalkışmış oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde SSD gerekli yazmasına rağmen HDD ye kurduğundan mı acaba şunu bir kere anlayın erkan kartı 4GB veya 8GB de olur RX 570 580 1060 1650 1660 gibi bu eski nesil kartlarda yeni nesil oyunlar oynayamazsınız bunu kabullenin artık bu kartlar yeni nesil oyunlar oynanacaksa boşa yeni nesil konsollar çıkmış PS4 den devam der her geliştirici PS4 e oyun yapardı bundan önceki oynadığınız Sony oyunları PS4 de vardı o yüzden yağ gibi çalışıyordu sadece PS5 çıkan özel oyunlar PC de yüksek donanım isteyecek bu kaçınılmaz bir gerçek her nesilde böyle oldu bu arada oyundaki büyük hatların çoğunu dünkü gelen yama ile çözdüler yani oyun içi yükleme donma yüksek işlemci kullanımı ve fps dropları düzeltildi.

0.40 da rtx 3070 önerilen ayarlar ve 0.55 e bakın gene aynı yüz mevcut oyunda.Rtx 3070 8gb vram e sahip önerilen ayarlarda onda bile sıkıntılı.Bu kart geçen nesilin 2k kartıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,700
Son üye
enerto
Top Bottom