Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Tamam da saçma konuşuyorsun bu kadar agresif konuşmaya gerek yok adam haklı sen grafikleri düşük oynuyorsun diye herkes aynı görselliği alıyor gibi konuşmuşsun fotoğraflar da atmış ve oynadığı ayarları da yazmış daha ne yapabilir ayrıca bir oyunu low da diğer oyunu ultra da oynadığın içi ultra da oynadığın oyunun grafikleri daha iyi olmuyor dünyanın en saçma va adil olmayan karşılaştırması olur.
Kardeşim Benim deneyimimle sizinki bir olacak diye birsey varmı? Benim düşüncelerimle sizinki uyuşacak diye bir kaide varmı? Ben bu cümlene katılmam dedim nedenini söyledim. Olay spesifik bir şey olsa dersinki bu doğru bu yanlış ama spesifik bir olay yok. BANA KALIRSA LAST OF US GRAFİKLERİ KÖTÜ DEĞİL TABİKİ AMA BU KADAR ÖVÜLMEYE DEĞER BİR YANIDA OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. DÜŞÜNCEM YÜZÜNDEN "BİLMİYOSAN KONUSMA KARDEŞİM" TARZINDA YAZARSA SERT ÇIKARIM. DÜŞÜNCEME KATILMAZSIN OLUR BİTER. ***** SAÇMA YORUM YAPMAYA GEREK YOK.

ConquerorXIV

80+ Gold
Fanboyluk yapmayı bıraksanmı acaba ? eyvallah grafikleri iyi ama en iyi grafiğe sahip gibi bir durum yok, sinematiklerde gördüğün grafikle oyun içi birebir aynı değil sana görsellerlede kanıtladım zaten
bütce açısından yarısından az olan firmalar bile daha iyilerini yaptı
A plague tale den örnekde vereyim. + olarak görüntü performans karşılaştırması diye bir şey var senin bahsettiğin oyun en iyi 10 grafikli oyun arasına girer ama performans olarak sonunculuklarda
Alıntıyı görüntüle
grafiklerinin ilk 3e gireceği attığım ss'ler de kanıt niteliğinde mevcut ayrıca sinematikleri kadar grafikleri de iyi. bu oyunu optimizasyonu yüzünden bu kadar da gömemezsin. kimse sistemi iyi değil diye ağlayıp oyuna sallamasın adamların attığı sistem gereksinimleri neredeyse tutuyor + olarak bir kaç grafik ayarı ile 2k da 80-90 fps oynanabiliyor tatmin etmiyorsa gidin kendi oyunuzu kendiniz yapın...

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
1. ben senin kardeşin değilim. 2. nasıl konuşacağımı senin gibi birine soracak değilim 3. asıl sen ağla köşende
Mesaj otomatik birleştirildi:

ss'leri attım boru gibi duruyor. 4gb kart ile oynamaya kimse çalışmasın rdr ile karşılaştırılamaz bile...

ha bu arada internet de her gördüğüne de kimse inanmasın bence
AYNEN KARDEŞİM TOUCH BLUE ALSANA SURDAN

grafiklerinin ilk 3e gireceği attığım ss'ler de kanıt niteliğinde mevcut ayrıca sinematikleri kadar grafikleri de iyi. bu oyunu optimizasyonu yüzünden bu kadar da gömemezsin. kimse sistemi iyi değil diye ağlayıp oyuna sallamasın adamların attığı sistem gereksinimleri neredeyse tutuyor + olarak bir kaç grafik ayarı ile 2k da 80-90 fps oynanabiliyor tatmin etmiyorsa gidin kendi oyunuzu kendiniz yapın...
GOOGLE-EN İYİ LAST OF US FOTOĞRAFLARI-ENTER

Keyfen

80+ Bronze
dostum ağlamak değil 3060 kartta giriş seviyesinden fazlası değil çok abartma iyi bir sistemin yok yani, optimizasyonu olmayan bir oyundan bahsediyoruz burda grafikler iyi eyvallah ama ötesi yok denilecek bir şeyde yok yani

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
Tamam oğlum en güzel grafikli oyun sizin oynadığınız oyun ne diye ağlıyorsunuz burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
dostum ağlamak değil 3060 kartta giriş seviyesinden fazlası değil çok abartma iyi bir sistemin yok yani, optimizasyonu olmayan bir oyundan bahsediyoruz burda grafikler iyi eyvallah ama ötesi yok denilecek bir şeyde yok yani
1680216193863-png.514043

EN İYİ GRAFİKLİ OYUN MORUQ :kedi:

ConquerorXIV

80+ Gold
AYNEN KARDEŞİM TOUCH BLUE ALSANA SURDAN

GOOGLE-EN İYİ LAST OF US FOTOĞRAFLARI-ENTER
yazık kafana gerçekten video çekip yüklesem foruma ne yapacaksın yediremeyip yeni hesap mı açarsın aa dur zaten hesabın yeni allah bilir daha önce nasıl boş konuşmusundur da ceza yemişsindir

Keyfen

80+ Bronze
Xbotcu gibi şu oyunu atma lütfen asıl yurtdışında bu karşılaştırmayı yapsan tescilli fanboy ilanedilirsin atığın oyunun grafikleri The Last Of Us Part 1 in yanında rezalet kusura eğer diretiyorsan iyi olduğunu kusura bakma gerçeklik algın bozulmuş senin iyi olan iyidir kötü olan kötü demeyi öğrenemedik biz milletçe grafik olarak en iyi oyun PC de Last Of Us Part 1 kardeşim neyini diretiyorsun en iyi teknoloji kanlları bile benle aynı fikirde ayrıca bu kadar neden grafikleri kötüleme çabasındasın anlamıyorum Crysis 3 yazıp sonra Xbotcuların Game Pass ilk günden geldiği için ilahlaştırdığı rezalet yürüme simülasyonu oynanıştan yoksun bir oyunu atıyorsun fanboy luk senin yaptığın bir şey toplumca iyi olan bir eseri savunan kişi fan boy olmuyor attığın fotoğraf ile yukarıda 2K DLSS karışık ayarlarda oynayan bak tam ayarlarda bile değil @ConquerorXIV fotoğraflarına bak ayıp hala haklıymış gibi argüman sunuyorsun bana bir de fanboyluk yapmayın diyorsun.
ya seninle konuşmak gerçekten gereksiz kendince sallıyorsun bişiler 2 kişinin fikri ile kabulmü edilmiş oldu tüm pc halkı Yunus274 yazdıysa haklıdır en iyi oyunda o dur en iyi grafikte diye bağırıyormu sanıyorsun ? Oyunun grafikleri iyi tamammı bunu ben kabul ediyorum en iyisi en mükemmeli demeyi bırak ama artık

ConquerorXIV

80+ Gold
işte 3060 ile bile 2k da 80 fps alabiliyorum yani 2 ayar yapıp benden daha fazla fps ile o attığım ss lerde ki görüntü de oynayabiliyorsun
kartın rx 6700

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
işte 3060 ile bile 2k da 80 fps alabiliyorum yani 2 ayar yapıp benden daha fazla fps ile o attığım ss lerde ki görüntü de oynayabiliyorsun
kartın rx 6700
OOO HELAL KANKA

yazık kafana gerçekten video çekip yüklesem foruma ne yapacaksın yediremeyip yeni hesap mı açarsın aa dur zaten hesabın yeni allah bilir daha önce nasıl boş konuşmusundur da ceza yemişsindir
Aynen kardeşim şurdan bi touch blue alsana.

ConquerorXIV

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom