Hocam Rx6500xt Var Fsr Açık ultra performansta 30 fpsyi görmüyorum oyunda dosya doğrulama yüksek performans vs hepsini yaptım ona rağmen banamısın demediUncharted ın optimizasyonu çok iyiydi hakkını yeme şimdi, 1080p high-ultra arası gtx 1660 super kartımla oyunu 40-50 fps aralarında oynadım ben
oyunda düşük ayarlarda yüksek olsa tamam diyeceğimHocam Rx6500xt Var Fsr Açık ultra performansta 30 fpsyi görmüyorum oyunda dosya doğrulama yüksek performans vs hepsini yaptım ona rağmen banamısın demedi
dostum 6500xt çok iyi bir kart değil ki zaten hani bende rx 6700 var bendeki giriş seviyesi sayılıyor artık, optimizasyonu rezalet zaten oyunun o konudada sana sonuna kadar katılıyorumHocam Rx6500xt Var Fsr Açık ultra performansta 30 fpsyi görmüyorum oyunda dosya doğrulama yüksek performans vs hepsini yaptım ona rağmen banamısın demedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda düşük ayarlarda yüksek olsa tamam diyeceğim
millet 2k da oynuyor 5 ay öncesi 40 fpsde şuanda ben 640x480 tarzı bi çözünürlükte oynayamıyorum fsr ile 30 fpsde saçma bi olay yeni yamalarda gene optimizasyon gg hocam ben 1920x1080 orta-yüksek arası rdr2 de 70 fpsleri gördüğümde oldu chapter 1 dedostum 6500xt çok iyi bir kart değil ki zaten hani bende rx 6700 var bendeki giriş seviyesi sayılıyor artık, optimizasyonu rezalet zaten oyunun o konudada sana sonuna kadar katılıyorum
RDR 2 DE görürsün o oyunun optimizasyonu canavar gibi , bu oyun baya cyberpunk gibi bişi oldu hayır yani çok iyi grafiğide yok crysis 3 bile tokatlar bu oyunlarımillet 2k da oynuyor 5 ay öncesi 40 fpsde şuanda ben 640x480 tarzı bi çözünürlükte oynayamıyorum fsr ile 30 fpsde saçma bi olay yeni yamalarda gene optimizasyon gg hocam ben 1920x1080 orta-yüksek arası rdr2 de 70 fpsleri gördüğümde oldu chapter 1 de
katılıyorumRDR 2 DE görürsün o oyunun optimizasyonu canavar gibi , bu oyun baya cyberpunk gibi bişi oldu hayır yani çok iyi grafiğide yok crysis 3 bile tokatlar bu oyunları
Sağ olun ama oyuna sahip değilim.Uzun bir süre de sahip olamayacak gibiyim hem oyunun fiyatından hem de oyunun durumundan dolayı.hocam bunu inidirin oyunun dosyalarına atın sorun çözülecek https://www.nexusmods.com/thelastofuspart1/mods/11
dostum ara sahnelerden derleyip atmışsın oyun içi görüntüler atmaya ne dersin ?Patch geldi güncelleyen var mı oyunu.
The Last of Us Part I v1.0.1.6 PC için Yama Notları
The Last of Us Part I için yeni bir düzeltme yayında. Bu güncelleme belleği, performansı ve daha fazlasını iyileştiren düzeltmeleri ele alır.
- Bellek gereksinimlerini azaltmak ve Bellek Yetersiz çökmelerini en aza indirmek için azaltılmış PSO önbellek boyutu
- Geliştirici izleme amaçları için ek teşhis eklendi
- Oynanış ve sinema sırasında performansı artırmak için artırılmış animasyon akış belleği
- Oyun kaydetme dosyalarıyla ilgili önyükleme sırasında çökme sorunu düzeltildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam da abartmışsın Crysis 3 ün grafikleri The Last Of Us Part 1 tokatlar demiş bir de Crysis 3 ü bir daha oyna oyun hafızanda nasıl grafiklerde kaldıysa artık The Last Of Us Part 1 şu an PC ye çıkmış en iyi grafikli oyun PC de bu oyundan iyi grafikli oyun yok.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle