Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
ben yıllar önce bitirmiştim RE4ü remakete hikaye aynı görsellik mi iyileştirilmiş yoksa hikaye mi değişmiş bilgin var mı
remake eski bir oyunu baştan yapmak ; remastered eski bir oyunun birtakım mekaniklerini ve grafiklerini geliştirerek tekrardan piyasaya sunmaktır.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
Fatih
ben yıllar önce bitirmiştim RE4ü remakete hikaye aynı görsellik mi iyileştirilmiş yoksa hikaye mi değişmiş bilgin var mı
Hikaye tamamen değişmedi, özüne sadık kalarak iyileştirildi ama remake olmasa kesinlikle yılın oyunuydu RE4, şimdi de en büyük adaylardan biri kesin oyna imkanın varsa. Ben demoyu bile 1.5 saat falan oynadim o derece keyifli.

Keyfen

80+ Bronze
hocam düzelmez unchartedde hala optimizasyon sinematik seslendirme sorunları devam ediyor 19 ekim 2022 de çıktı bide bu oyun pcye Iron Galaxy Gibi çöp bi firmaya vermeleri üzdü beni şahsen (not: Unchartedde Iron Galaxy tarafından portlandı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

6-7 ay oldu uncharted 4 ün pc portunun çıkışının üstünden ama Tlou da ki sorunlar hala ondada devam ediyor
Uncharted ın optimizasyonu çok iyiydi hakkını yeme şimdi, 1080p high-ultra arası gtx 1660 super kartımla oyunu 40-50 fps aralarında oynadım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Uncharted ın optimizasyonu çok iyiydi hakkını yeme şimdi, 1080p high-ultra arası gtx 1660 super kartımla oyunu 40-50 fps aralarında oynadım ben
E bu Last Of Us'ı niye böyle çıkardılarki o zaman. Cyberpunk'a laf yapıyoduk daha beter çıkış yaptı.

Keyfen

80+ Bronze
E bu Last Of Us'ı niye böyle çıkardılarki o zaman. Cyberpunk'a laf yapıyoduk daha beter çıkış yaptı.
tahminimce ps3 bilgisayara göre farklı bir kodlaması vardı ama ps4 oyunları pc ye daha yatkın kodlama diline sahip bu yüzden asıl çıkış tarihleri farklı olması sebebi ve platform farkları nedeni ile böyle bir şey yaşandı

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Dün bir oynayayım dedim sanki arkada stress testi açmışım gibi cpu %70lerde ekran kartı 350W çekiyor ram desen 24 GB kullanıyor :) bu ne aga

burak9956

80+ Bronze
İlk filmi mi izleyeyim oyunu mu oynayayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
İlk filmi mi izleyeyim oyunu mu oynayayım?
Filmi oyundan esinlenilerek yapıldı zaten. Bence oyununu oyna ilk sonra filme geç.

Dün bir oynayayım dedim sanki arkada stress testi açmışım gibi cpu %70lerde ekran kartı 350W çekiyor ram desen 24 GB kullanıyor :) bu ne aga
Ben bide HDD'ye kurdum. Saniye başı droplanıyor :kedi:

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Filmi oyundan esinlenilerek yapıldı zaten. Bence oyununu oyna ilk sonra filme geç.

Ben bide HDD'ye kurdum. Saniye başı droplanıyor :kedi:
abow gölgelendirici 24 saatte bitmiştir o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
abow gölgelendirici 24 saatte bitmiştir o zaman
Gece boyu yaptı kanka sabah işe giderken baktım %80deydi. Açık bıraktım bitsin diye. Aksama geldim eve bu seferde droptan oynanmıyo. Bugün eve geçeyim silip SSD'ye kuracağım. :kekw:

Top Bottom