Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Efem1905

80+ Bronze
Ne hayallerim vardı 3060 ti 10600kf ile oynayamayacakmıyım şimdi çok mu kötü optimizasyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Ne hayallerim vardı 3060 ti 10600kf ile oynayamayacakmıyım şimdi çok mu kötü optimizasyon
Oynarsın kanka ama yüksekte oynayamazsın. Medium da açar ama zaman zaman fps 60ın altına iner. çok sağlıklı bir fps alamıyoruz malesef :mad:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu oyun için yazmaya bile üşendim o yüzden direk Steam incelememi salıyorum.
Alıntıyı görüntüle
hocam düzelmez unchartedde hala optimizasyon sinematik seslendirme sorunları devam ediyor 19 ekim 2022 de çıktı bide bu oyun pcye Iron Galaxy Gibi çöp bi firmaya vermeleri üzdü beni şahsen (not: Unchartedde Iron Galaxy tarafından portlandı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunu minimum VRAM 6GB ve RTX den düşük kartlar da oynayacaklar güncellemeden sonrada sıkıntı çekeceklerdir oyundaki oyun içi yüklemeler ve takılmalar ile ilgili sorunları çözerler SSD de bile oyun içi yükleme yapıyor oyun.
6-7 ay oldu uncharted 4 ün pc portunun çıkışının üstünden ama Tlou da ki sorunlar hala ondada devam ediyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
hocam düzelmez unchartedde hala optimizasyon sinematik seslendirme sorunları devam ediyor 19 ekim 2022 de çıktı bide bu oyun pcye Iron Galaxy Gibi çöp bi firmaya vermeleri üzdü beni şahsen (not: Unchartedde Iron Galaxy tarafından portlandı)
Uncharted'da işlemcinin yanında verilmişti bana, henüz oynamadım yükleyip hdd'ye attım dosyalarını. Iron Galaxy portlamışsa oynamaya da gerek yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Uncharted'da işlemcinin yanında verilmişti bana, henüz oynamadım yükleyip hdd'ye attım dosyalarını. Iron Galaxy portlamışsa oynamaya da gerek yok bence.
Senin sistemin kaldırır kanka. en fazla ne kadar kötü olabilirki. :( bi Last Of Us kadar olamaz herhalde :)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
6700 kaldırır hocamda 6500xt var bende 640 lı bi çözünürlüklere düşürüyorum oyunu fsr ultra performansla ona rağmen 30 fps üstünü göremedim (fps sabitleme kapalı) Etailden almasam net iade etmiştim

Efem1905

80+ Bronze
Anlamadığım olay zaten baştan yaptılar oyun 5-6 ay önce neden PC ye uyumlu çalışmazsın ki Uncharted kaç yıllık oyun God of war kaç yıllık oyun daha yeni çıkmış bir oyunun Sony gibi bir firmanın böyle çıkarması hoş değil

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Ali Batmaz
Anlamadığım olay zaten baştan yaptılar oyun 5-6 ay önce neden PC ye uyumlu çalışmazsın ki Uncharted kaç yıllık oyun God of war kaç yıllık oyun daha yeni çıkmış bir oyunun Sony gibi bir firmanın böyle çıkarması hoş değil
Evet büyük hayal kırıklığı oldu ertelediler yine yapamamışlar

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Abdullah
Bende öyle steamdan indirdim. Güzel oyun bana tat verdi. Puanlarıda çok yüksek kesin oyna

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,608
İsim
Oğuz Oğuz
Drop sebebi hogwarts'da olduğu gibi ram kullanımı gibi duruyor;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular