Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Daha bir de atığınız yerler kötüymüş gibi fotoğraf atmışsınız ara sahne dediğin oyun içi gerçek zamanlı işleniyor video falan değil boşa tartışmaya gerek yok şu an PC de en iyi grafiklere sahip oyun The Last Of Us Part 1

ekran-goeruentuesue-99-png.513611

ekran-goeruentuesue-95-png.513600

Al oyun içi fotoğraf dostum @ConquerorXIV ün attığı oyun içi fotoğraf grafik ayarları karışık ultra bile değil 2K çözünürlük DLSS ile oynuyor grafiklerin ultra olmadığı halinde ne kadar iyi olduğunu söylemeye gerek yok. Oyunun ana platformu olan PS5 de standart çözünürlüğü Native 4K Ultra yani bir de tam ayarlarda nasıl bir görsel şölen oluyordur sen düşün.

Bu arada bir de tokatlar dediğiniz Crysis 3 ün ara sahnede grafikleri nasıl onu da atayım komik olan burası video oyun içi gerçek zamanlı işlenmiyor bile.Alıntıyı görüntüle
Grafikleri iyidir bir şey diyemem fakat "bilgisayardaki en iyi grafikli oyun" cümlesinide kabul edemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Hangi oyun merak ettim yazın karşılaştıralım mekanik ve grafik anlamında zirveyi oynayan bir oyundan daha iyi oyun var da benim mi haberim yok lütfen az önceki arkadaş gibi Crysis 3 falan demeyin de.
Aklıma direkt Red Dead Redemption 2 geldi. Atmosferi grafikleri efsane. Control var mesela çok iyi yansımalara sahip grafikleri güzel bayaa.

ConquerorXIV

80+ Gold
Grafikleri iyidir bir şey diyemem fakat "bilgisayardaki en iyi grafikli oyun" cümlesinide kabul edemem.
ilk 3 girer tartışmasız

Ekran Görüntüsü (53)x.png
Ekran Görüntüsü (60).png
Ekran Görüntüsü (71).png
Ekran Görüntüsü (74).png
Ekran Görüntüsü (41).png
Ekran Görüntüsü (8).png

Mesaj otomatik birleştirildi:

yüklemek için fotoğrafların 5/1 ini kestim anca

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Evet Red Dead Redemption 2 bir baş yapt ve grafik anlamında mükemmel bir oyundur oyunu 716 saat oynadım ama gerçekçi olalım Last Of Us Part 1 daha iyi söylediğiniz oyunlardan grafik anlamında.
Kanka benim için rdr2'de 1080p yüksek grafik ayarlarda aldığım grafik ile last of us arasında fark olduğu için dedim. Her ikisini 4k ultraya alınca belki last of us geçiyordur bilemem.

ConquerorXIV

80+ Gold
bu resimler bizzat kendi ekran görüntülerim ve yüksek orta ultra karışık ayarlarda dünyanın en iyi grafiği olabilir

Kanka benim için rdr2'de 1080p yüksek grafik ayarlarda aldığım grafik ile last of us arasında fark olduğu için dedim. Her ikisini 4k ultraya alınca belki last of us geçiyordur bilemem.
işte sen bilmeden konuşma istersen rdr de biliyoruz bariz fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Uygunsuz Dil
bu resimler bizzat kendi ekran görüntülerim ve yüksek orta ultra karışık ayarlarda dünyanın en iyi grafiği olabilir

işte sen bilmeden konuşma istersen rdr de biliyoruz bariz fark var
ya kardeşim saçma sapan konusma. İnternette görüyoruz grafiklerini ne konusuyosun daha. Adam akıllı açıklamasını yapıyoruz bilip bilmeden konusma tarzı bir üslupla geliyorsun. Dengesiz herif grafikler arasında uçurum bir fark yok. Benim gözüme RDR2'nin atmosferi grafikleri daha hoş geliyo. Git neyi beğeniyosan beğen köşende!

ConquerorXIV

80+ Gold
ya kardeşim saçma sapan konusma. İnternette görüyoruz grafiklerini ne konusuyosun daha. Adam akıllı açıklamasını yapıyoruz bilip bilmeden konusma tarzı bir üslupla geliyorsun. Dengesiz herif grafikler arasında uçurum bir fark yok. Benim gözüme RDR2'nin atmosferi grafikleri daha hoş geliyo. Git neyi beğeniyosan beğen köşende!
1. ben senin kardeşin değilim. 2. nasıl konuşacağımı senin gibi birine soracak değilim 3. asıl sen ağla köşende

ss'leri attım boru gibi duruyor. 4gb kart ile oynamaya kimse çalışmasın rdr ile karşılaştırılamaz bile...

ha bu arada internet de her gördüğüne de kimse inanmasın bence

Keyfen

80+ Bronze
Fotoğraf atmanız iyi oldu oyun içi sanki fark varmış gibi bir de YouTube dan rezalet pixel li fotoğraf atmış bir de PS tarafında Horizon Forbiden West, Demon Souls Remake, Ratchet & Clank: Rift Apart bu oyunlar olmasa 1. derim ama PC tarafında şu an en iyi Grafikli oyundur The Last Of Us Part 1 (Part 2 gelene kadar.)
Fanboyluk yapmayı bıraksanmı acaba ? eyvallah grafikleri iyi ama en iyi grafiğe sahip gibi bir durum yok, sinematiklerde gördüğün grafikle oyun içi birebir aynı değil sana görsellerlede kanıtladım zaten
bütce açısından yarısından az olan firmalar bile daha iyilerini yaptı
A plague tale den örnekde vereyim. + olarak görüntü performans karşılaştırması diye bir şey var senin bahsettiğin oyun en iyi 10 grafikli oyun arasına girer ama performans olarak sonunculuklarda
1680246659351.png

Nefrelius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup Ahmet YILDIRIM
Arkadaşlar last of us oyununun kamera açısı ve kamera dönüşleri özellikle karakterin sağa sola filan giderken ki animasyonlari iğrenç bu oyunu bukadar abartmanin anlami yok bence. Ilk oyunun hikaye güzel ancak ne oynaniş nede ikinci oyun hicte iyi değil.

Son düzenleme:
Top Bottom