Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Ben anlamıyorum yani low da oynadığın için oyunun grafikleri çöp öyle mi bu fotoğrafı ben attım gerçek kaynağını atayım istersen Steam Deck denilen çöp el konsolunda oyunu çalıştırmaya çalışan bir arkadaşın twitter da atığı fotoğraf.
İşteyim suanda. Eve geçince kaplamaların ne kadar berbat olduğu konusunda çok daha iyi deliller atabilirim brom :)

ConquerorXIV

80+ Gold
herkes beklesin yt ye video yüklüyorum sırf şu gereksiz kişilik ağlamasın diye...

Keyfen

80+ Bronze
işte 3060 ile bile 2k da 80 fps alabiliyorum yani 2 ayar yapıp benden daha fazla fps ile o attığım ss lerde ki görüntü de oynayabiliyorsun
kartın rx 6700
ya dostum olay o değil bak niye bu kadar abartıldı olay ben anlamıyorum en iyi grafikli oyun değil sadece bunu söylemeye çalışıyorum arkadaşa yoksa oyunun grafikleri gayet güzel yerinde ben seviyorum ve oynuyorum zaten sadece genel olarak vermesi gereken performanstan düşük perforamns veriyor onu söylemeye çalışıyorum burada

ConquerorXIV

80+ Gold
ya dostum olay o değil bak niye bu kadar abartıldı olay ben anlamıyorum en iyi grafikli oyun değil sadece bunu söylemeye çalışıyorum arkadaşa yoksa oyunun grafikleri gayet güzel yerinde ben seviyorum ve oynuyorum zaten sadece genel olarak vermesi gereken performanstan düşük perforamns veriyor onu söylemeye çalışıyorum burada
bende en iyisi 1. o falan demiyorum zaten ilk 3e bence girer diyorum optimizasyona da yapacak bir şey yok zamanla düzelecek

Allmuted

80+ Bronze
Aga oyun güzel hoş, hikaye güzel grafikler güzel ama optimizasyon berbat 3070 ile 90fps de falan oynayabiliyorum ancak

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Olayın bu kadar büyüme sebebi milletimizin maalesef fanatik olması brom. Tuttuğumuz taraftan yana eleştiri olunca doğruyu yanlışı, eksiyi artıyı hesaba katamadan kör kütük savunuyoruz malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Olayın bu kadar büyüme sebebi milletimizin maalesef fanatik olması brom. Tuttuğumuz taraftan yana eleştiri olunca doğruyu yanlışı, eksiyi artıyı hesaba katamadan kör kütük savunuyoruz malesef.
knka sende oyunu öldürmuşsun yani yorumlari okudumda direk çöpe atsaydın oyunu keşke oyunun optimizasyonu cok kotu evet sinematik olsun veya grafikler bence iyi 3070ti ile ultra dlss kalitede 80 110 fps arasi gidip geliyor dlls actigin zaman oyunu cok daha iyi gözüküyor evet bir sıkıntısı var optimizasyon konusunda ama oyunu oldurmeyede gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
knka sende oyunu öldürmuşsun yani yorumlari okudumda direk çöpe atsaydın oyunu keşke oyunun optimizasyonu cok kotu evet sinematik olsun veya grafikler bence iyi 3070ti ile ultra dlss kalitede 80 110 fps arasi gidip geliyor dlls actigin zaman oyunu cok daha iyi gözüküyor evet bir sıkıntısı var optimizasyon konusunda ama oyunu oldurmeyede gerek yok
Oyun güzel oyun bu arada kanka aslında senelerdir bu oyunu bekliyorum sırf muhalefet oldular diye bu kadar gömdüm. Sevdiğim halde oyuna fanatik değilim keske herkes böyle olsa. Optimizasyonu rezalet olmasa 10/10 oyun btw

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Oyun güzel oyun bu arada kanka aslında senelerdir bu oyunu bekliyorum sırf muhalefet oldular diye bu kadar gömdüm. Sevdiğim halde oyuna fanatik değilim keske herkes böyle olsa. Optimizasyonu rezalet olmasa 10/10 oyun btw
ya zaten burada oyun optimizasyonu iyi diyen varsa oyundan falan anlamiyordur yani bi uncharted oynayip bide last of usa baksinlar aradaki farkı anlarlar yani bu oyunun düzgün ciksaydi mukkemel birsey olabilirdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Bak teknoloji kanalları Digital Foundry biliyor musun adamın The Last Of Us Part 1 in grafikleri ve detayları hakkında yaptığı övgüleri bir YouTube a yazarak bakabilirsin çok zor değil ben mi sadece mükemmel diyorum çoğunluk ne diyor onu da araştırarak öğrenebilirsin çok bu kadar kendine güveniyorsan Twitter da şunu paylaş Crysis 3 ve A Plague Tale: Requiem The Last Of Us Part 1 i tokatlar yaz grafik olarak çoğunluk sana nasıl bir tepki verecek o zaman görürsün bu kadar haklıysan ha bir de benle konuşmanın anlamsız olmasının sebebi sürekli yazdığın argümanların cevabını alıyorsun o yüzden olabilir şu ana kadar bana yazdığın ve haklı olduğun bir cümlen yok çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FsZNjz0WYAE_CH6

Sen atma ben atayım low da oynadığı için kaplamalar böyle acaba neden 4GB ekran kartı ile yeni nesil oyun mu çalıştırmaya kalkışmış oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde SSD gerekli yazmasına rağmen HDD kurduğundan mı acaba.
6600xt var bende medium ayarlarda gayet güzel oynuyorum. Grafiklerinide beğeniyorum şaşıracaksın belki. Fakat bu kadar abartılmasına katılmıyorum. Daha güzel grafikli oyunlar var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zaten burada oyun optimizasyonu iyi diyen varsa oyundan falan anlamiyordur yani bi uncharted oynayip bide last of usa baksinlar aradaki farkı anlarlar yani bu oyunun düzgün ciksaydi mukkemel birsey olabilirdi.
Kanka konunun ilk mesajına bakarmısın ne kadar mutluyum. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Allmuted

80+ Bronze
Evet Red Dead Redemption 2 bir baş yapt ve grafik anlamında mükemmel bir oyundur oyunu 716 saat oynadım ama gerçekçi olalım Last Of Us Part 1 daha iyi söylediğiniz oyunlardan grafik anlamında.
Rdr2 daha iyi bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,489
Üyeler
162,696
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom