benim önerdiğim ayarları denedin miYuksek ayarlarda 5600 ve 6700 xt ile 30-35 fps alıyordum. Ayarları biraz duzenledim şuan 40-50 fps anca alıyorum. Sorun benim ekran kartimda mi? Yoksa optimizasyon sorunlarindan dolayı genel olarak düşük fps mi aliniyor? Bu arada islemcinin isisi 80 dereceleri görüyor.
başkan sen haklısın diyip konuyu kapatıcam kendi kibrin forumada banada zarar vericek gerek yokSen daha yazdıklarını hatırlamıyorsun ayn ben fanboyum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynen ssd'de kurulu. Dun dedigim gibi kötüydü, bugun daha girmedim. Bir deneyim. Yalniz oyunun çıktığı ilk gun 70 fps aliyordum.Çoğu kişide düzeldi son yama ile oyun ssd kuruludur herhalde zaten oyun.
cpu kullanımı düşene kadar ayarlarla oynamalısındaha yeni test ettim bu şekilde oyunu çöp edecek yorumlar cidden cok gereksiz ve yeni patch gelmis onuda yapmadım halde bu sekilde.
Aynen hocam, görüp yaptigim ayarlar sizin önerdiğinizmiş. Şimdi dikkat ettim. O ayarlardan sonra iste 30-35 fps'den 45 civarina cikti. Ama islemci sicakligi degismedi 80 derecelerde geziyor.benim önerdiğim ayarları denedin mi
Kanka kimse çöp demedi ki. En iyi grafikli oyun falan denildiği için bunca tantana koptu. Katılanlar oldu katılmayanlar oldu. Yoksa zaten grafik bakımından iyi. Optimizasyon olarakta dün geceki updateyi yapmadım ama hdd ye kurulum yapmayın sakın felaket drop oluyor. İlk zamanlar SSD'de de drop oluyordu ama onu çözmüşler galiba.daha yeni test ettim bu şekilde oyunu çöp edecek yorumlar cidden cok gereksiz ve yeni patch gelmis onuda yapmadım halde bu sekilde.
sistemin nedirAynen hocam, görüp yaptigim ayarlar sizin önerdiğinizmiş. Şimdi dikkat ettim. O ayarlardan sonra iste 30-35 fps'den 45 civarina cikti. Ama islemci sicakligi degismedi 80 derecelerde geziyor.
Helalleselim mi knk sen öyle bilmeden konusma falan yazınca sinirlendim aniden özür dilerimcpu kullanımı düşene kadar ayarlarla oynamalısın