Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

ConquerorXIV

80+ Gold
%100 olmadı hiç oda oyunun sorunu zaten biliyorsun bazı sahnelerde 100 fps yi geçiyor kalabalık ortamda 80 lere düşüyor DLSS kapalı bu arada açınca kart kullanımı çok düşüyor.
cpu etkeni olan ayarları ortaya al dlss kalite yap daha iyi olacaktır

Nefrelius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup Ahmet YILDIRIM
Iki oyunu da Ps4 te oynadim. Kanit istersen ss filan koyalim :) Hatta hikayeli oyun çabuk bitmesin diye zorluğu en yüksek yaparak oynadim 1. Oyunda hikaye boyunca ayni anda 10 mermim bile olmadi. Oyun inanilmaz derecede üper süper mükemmel güzel değil yani normal sıradan bir oyun. Hatta türkçe seslendirmesi olmasa heralde ilk oyunu bitircek kadar sabretmezdim bile. Bukadar tapar gibi savunmak yorum yapmak anlamsiz. Sen cok seviyor olabilirsin tabii ki ama ben daha iyi oyunlar gördüm ve oynadım. 32 yasindayim ve 2001 senesinden beri her tarzda birçok oyun oynadim ve last of us dan çokcok iyi olup adı sanı duyulmamiş bircok oyum geldi geçti hayatimdan. Oynamamış olan varsa 2. Oyunun hikayesi joelin öldügünü gördüğünuz kısma kadar birnebze sabredilebilir. Sonrasinda sadece x yere git benzin al y yere git sopa al ****** de simdi x yere geri git resme bak bidaha si..ir de hadi simdi x herinden y yerine git.... daha çok si.tir de.... şimdi peşinde olduğumuz kişi olarak oyna bide öyle git empati yap... Arada biraz le..iyen ol makas yap sonra bidaka si.tir de...Hadi şimdi akvaryuma git.... Neden abi neden dediginiz anda;Git işte hikaye eş zamanliymis gibi yapip ortada bulusturcaz.. sonra bide ıslıkçılar var kel keşişler şahin gözlüler.... :)

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
youtubedaki glitch videosunu gördükten sonra port oyunlara bakış açım bir tık daha değişti :kekw: :kekw:

Nefrelius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup Ahmet YILDIRIM
Siz de türünüzün tek örneğisiniz sizin ile aynı fikirde olan insan sayısı Xbotcu topluluğu ve oyundan anlamayanlar olacak kusura bakama oyundan anlayan insan bu başyapıtları böyle gömmez saygı duyar çünkü böyle oyunlar nadir dir oyun dünyasında ve ayrıca doğru söylediğine inanmıyorum The Last Of Us Part 1 sadece PS5 de var PS4 de yok PS5 özel PS4 de olan PS3 versiyonu o versiyonda Türkçe seslendirme yok sadece altyazı var yani yalan söylüyorsun oyunları iyi araştır böyle yalan söylemeden önce açık verme.
Kardeşim güzel genç bir arkadaşimizsin tamam anladik ama bak ben oyuna eleştiri yaparken sen direkt beni tahrik edici ve insan aşşagilayici konusuyorsun bu yanlış bir haraket. Eğer bir fikir üzerinde tartişma yeteneğin yoksa bu konuda kendini geliştirmen hayatinin kalanin da herzaman senin faydana olacaktir. Ps4 te part 1 yok ama remastered var ve türkçe seslendirmesi de var. Insanlara saldirir gibi konusmaktansa bukadar savunduğun oyunlarin serilerine bir bak istersen bukadar agrasif olma sakim yani. Oyuna leş demiyoruz ama inanilmaz da değil yani.

Allmuted

80+ Bronze
Asıl olayın başlaması çok zeki arkadaşın Crysis 3 ün grafik olarak The Last Of Us Part 1 tokatlar demesi ile başladı sonra ben öyle bir şey olmadığını abarttığını ve PC de en iyi grafiklere ve mekaniklere sahip oyunun şu an The Last Of Us Part 1 olduğunu söyledim The Last Of Us Part 1 den daha iyi oyun olamamasına rağmen PC de olduğunu idda etmeye devam etti sıkışınca da bana fanboy damgasını yapıştırıp kaçmaya çalıştı iyi olan bir esere başyapıta iyi demek sizi fanboy yada fancı yapmaz tam tersine iyi olamayan çoğunluğun beğenmediği bir eseri iyi olan bir eserden iyi demek sizi fanboy yapar Crysis 3 ve fare yürüme simülasyonu A Plague Tale: Requiem adlı rezalet oyunun grafik anlamında nasıl The Last Of Us Part 1 den iyi diyor anlamıyorum artık nasıl bir gözü varsa bu karşılaştırmaları yapmaya utanır insan asıl böyle başladı ve konu buralara geldi hala lafımın arkasındayım PC de şu an ne mekanik ne de grafik anlamında The Last Of Us Part 1 den daha iyi oyun yok.
Lütfen oyunu oynamayanlar yazmadan önce attığım videoyu izleyip ondan sonra yazsınlar oynayanlar zaten ne demek istediğimi biliyorlar.

Şu yazdığın cevapta bile iki oyunu da oynamadığını bu kadar belli etmesiydin The Last Of Us Part 1 in animasyonu ve mekaniklerini gömüyorsun onu geçtim The Last Of Us Part 2 gibi grafik ve animasyon anlamında bir başyapıt olan bir oyuna nasıl bu yorumu yaptın hiç bir yerde oynamadıysan izlemedin de mi The Last Of Us Part 2 mekanik ve animasyon anlamında dünyanın en iyi oyun kimse de abartmıyor.
-

Son düzenleme:

Allmuted

80+ Bronze
Anlamadım ?
Bana mı diyorsun bana diyorsan eğer sen randevu al sıkıntı benim gözümde değil sende sen neye alındın bu kadar orada yazdıklarımdan ne zoruna gitti bu kadar onu da açıklasaydın keşke.
-

Son düzenleme:

Allmuted

80+ Bronze
Anladım adın bir yerden tanıdık geliyordu senin zaten Series S ci arkadaşsın sen :) PP fotoğrafı da The Last Of Us Elie dövmesini yapmış ki gizlenmek için kardeşim açık açık söylesene ben Xbox Fanboyuyum oyunu gömmeye geldim ama PP mi değiştirerek kılık değiştirdim diye şu forumda ne adamlar var ya hahahahahah olaya bak Xbox cu seni. Alıntıyı görüntüle
-

Ekler

• D7778EDF-CF60-485E-B1B7-B7D07F13FC80.png
    D7778EDF-CF60-485E-B1B7-B7D07F13FC80.png
    3.4 MB · Hit: 23
Son düzenleme:
Top Bottom