Asıl olayın başlaması çok zeki arkadaşın Crysis 3 ün grafik olarak The Last Of Us Part 1 tokatlar demesi ile başladı sonra ben öyle bir şey olmadığını abarttığını ve PC de en iyi grafiklere ve mekaniklere sahip oyunun şu an The Last Of Us Part 1 olduğunu söyledim The Last Of Us Part 1 den daha iyi oyun olamamasına rağmen PC de olduğunu idda etmeye devam etti sıkışınca da bana fanboy damgasını yapıştırıp kaçmaya çalıştı iyi olan bir esere başyapıta iyi demek sizi fanboy yada fancı yapmaz tam tersine iyi olamayan çoğunluğun beğenmediği bir eseri iyi olan bir eserden iyi demek sizi fanboy yapar Crysis 3 ve fare yürüme simülasyonu A Plague Tale: Requiem adlı rezalet oyunun grafik anlamında nasıl The Last Of Us Part 1 den iyi diyor anlamıyorum artık nasıl bir gözü varsa bu karşılaştırmaları yapmaya utanır insan asıl böyle başladı ve konu buralara geldi hala lafımın arkasındayım PC de şu an ne mekanik ne de grafik anlamında The Last Of Us Part 1 den daha iyi oyun yok.
Lütfen oyunu oynamayanlar yazmadan önce attığım videoyu izleyip ondan sonra yazsınlar oynayanlar zaten ne demek istediğimi biliyorlar.
Şu yazdığın cevapta bile iki oyunu da oynamadığını bu kadar belli etmesiydin The Last Of Us Part 1 in animasyonu ve mekaniklerini gömüyorsun onu geçtim The Last Of Us Part 2 gibi grafik ve animasyon anlamında bir başyapıt olan bir oyuna nasıl bu yorumu yaptın hiç bir yerde oynamadıysan izlemedin de mi The Last Of Us Part 2 mekanik ve animasyon anlamında dünyanın en iyi oyun kimse de abartmıyor.