Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Evet yazmışlar ama zaten çok iyi bir deneyim yaşayacaklar diye bir şey yazmamışlar ki en düşük grafik ayarında 720P 30 FPS yazmışlar yani en fazla 30 FPS onun üstü yok minimum sistem gereksinimlerinde bile SSD istiyor ayrıca.
Oyunu bu sabah işe gelmeden önce test ettim tekrar. Oyunu büyük ölçüde düzeltmişler. Ram kullanımı 12,5 e kadar düşmüş. Droplar azalmış ve shadder yüklemesi eskisine göre oldukça hızlıydı. Açık konusacak olursak bu kadar düzelteceklerini tahmin etmiyordum 17 günde.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
beyler bişey sorucam bende ryzen 5 4500 rtx 2060 16 gb ram var ama oyun yüksek ayarlar dlss performans 35-40 fps hala.Bu optimizasyondanmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
beyler bişey sorucam bende ryzen 5 4500 rtx 2060 16 gb ram var ama oyun yüksek ayarlar dlss performans 35-40 fps hala.Bu optimizasyondanmı?
2060 ile medium ayarlarda oynaman lazım. Yüksek ayarlar için ekran kartın yetersiz kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
oyunu oynama şansın oldu mu gerçekten düzeltmişler mi?
Eve geçince çerezimi kahvemi alıp oynayacağım. Deneyimlerimi aktarırım buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

mediumdada görüntü çok kötü oluyo
Kaç çözünürlükte oynuyorsun. Bende mediumda oynuyorum ama görüntü olarak iyi benimki. Medium ayarlara al daha sonra nesne detayları vs. yükseğe çek. Ben öyle yaptım fps konusunda daha iyi olur.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Eve geçince çerezimi kahvemi alıp oynayacağım. Deneyimlerimi aktarırım buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç çözünürlükte oynuyorsun. Bende mediumda oynuyorum ama görüntü olarak iyi benimki. Medium ayarlara al daha sonra nesne detayları vs. yükseğe çek. Ben öyle yaptım fps konusunda daha iyi olur.
1080p hocam.Deneyeceğim

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
İlk çıktığı haline göre çok daha iyi ama yine eksiklikleri var özellikle ram ve CPU kullanım kısmında hala afedersiniz ama hayvan gibi kullanım yapıyor, bu sebepten ötürü ne kadar ayar yaparsanız yapın arada ufak droplar oluşuyor haliyle. Tam olarak düzelmesi şahsen tahminimce bi 2 ayı bulur gibi ama oyuna geçende gelen büyük yama ve Nvidia Hotfix Driver güncellemesi ile şuanda gayet oynanır durumda yani ben imzamdaki sistemle 1080p de Yüksek-Ultra karışık ayarlarda ve DLSS kalite modunda 80 FPS üstü alıyorum, ayıla bayıla oynuyorum :D

Top Bottom