Last of Us Part 2 Oynamadan Önce OKU!

Alıntıyı görüntüle

İlk oyunda yaşanan buglar teknik sıkıntılar ve lütfen bekleyin yazılarının sebebi budur. Ben ozaman %100 olana kadar girmemiştim ve sonradan girince 0 hata ile oyunu bitirdim, Sony oyunlarında Gölgelendiriciler oluşturuluyor yazısı bitene kadar grafik ayarı bile yapmayın!

Oyun umarım sorunsuz çıkar fakat minimuma indirmek için kesinlikle yapmanız gerekenler;

- Gölgelendiriciler oluşturuluyor %100 olana kadar bekleyin
- Sonrasında oyunun ayarlarını dilediğiniz gibi yapın ve oyunu yeniden başlatın
- NVIDIA ve AMD nin en son sürücülerini bugün DDU ile temiz kurulum ile kurun
- Oyunu kesinlikle SSD veya M2 SSD ye kurun HDD ye asla kurmayın
- Sisteminiz çok iyi değilse grafik ayarlarında ince ayar çekin mesela Dokular Ultra geri kalanlar Medium - High gibi
- NVIDIA RTX kart kullananlar APP'den kesinlikle DLSS4 aktif ederek oynayın
dlss4 nasıl aktif ediliyor

dlss4 sadece uygulamadan mı açılıyor hayatımda hiç nvidida uygulamasını yüklemedim direk sürücü yüklü bende.

part 1i 3 günde bitirmiştim fullemeden. Böyle bir hatayı yapmayacağım tekrar. Oyunu SÖMÜRECEĞİMMMM gidilmedik yer görülmedik yer bırakmayacağım :D

1743696032119.png

Mfg olmayacak mı yani
DLSS 4 olmayan oyunlarda driverdan açıyorsun, oyunun kendisinde varsa direkt açıp oynuyorsun. Oyun firmaları üşengeç oldugu için çoğu oyunda hala dlss 2 var 3 yıl önceki sürüm güncellemeye üşeniyorlar. bu yüzden Nvidia drivera ekledi hatta % ayarlayabiliyorsn mesela dlss kalite %67 ölçekleme yapıyor % 70 - 80 yapabiliyon görüntü daha net oluyor.

Düşşe bile indirilceğini sanmıyorum yoğunluktan + oyun türkçe dublaj satın almaya çalışın.
ilk çıktığında yoğun oluyor doğru 1 gece açık bırakırız kalkınca oynarız artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri