Neler Yeni

Last Of Us'ın ilk oyunu mu oynanmalı dizisi mi izlenmeli ?

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Öncelikle iyi akşamlar hepinize. Biliyorsunuz ki yarın yani 16 Ocakta Last Of Us'ın dizisi çıkacak ve aynı zamanda da 1 Martta da oyunu Steam'e gelecek. Sorum şu sizce oyununu bekleyip ilk oyununu mu oynamalayım yoksa dizisini izleyip ondan sonra mı oyununu oynamalıyım ?

Not : Daha önce hiç Last Of Us oynamadım da izlemedim de spoiler bile yemedim bu zamana kadar.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
İlk oyununu oyna kesinlikle

ridvan k

80+ Bronze
Öncelikle iyi akşamlar hepinize. Biliyorsunuz ki yarın yani 16 Ocakta Last Of Us'ın dizisi çıkacak ve aynı zamanda da 1 Martta da oyunu Steam'e gelecek. Sorum şu sizce oyununu bekleyip ilk oyununu mu oynamalayım yoksa dizisini izleyip ondan sonra mı oyununu oynamalıyım ?

Not : Daha önce hiç Last Of Us oynamadım da izlemedim de spoiler bile yemedim bu zamana kadar.
Oyunu oynamadan hic bisey izleme sana kesin tavsiyem

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Gerçekten tlou hayranıyım iki oyunu kaç defa bitirdim bilmiyorum bile benim önerim oyununu oynaman çünkü dizinin kalitesinin ne düzeyde olacağı belli değil belki çok iyi olacaktır hakkını yemeyeyim ama kötü çıkarsa belki seriden soğarsın. Onun yerine oyunu oyna oyunun başarıları zaten ortada pc ye türkçe dublajlı geliyor diye biliyorum zevkte alırsın.

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten tlou hayranıyım iki oyunu kaç defa bitirdim bilmiyorum bile benim önerim oyununu oynaman çünkü dizinin kalitesinin ne düzeyde olacağı belli değil belki çok iyi olacaktır hakkını yemeyeyim ama kötü çıkarsa belki seriden soğarsın. Onun yerine oyunu oyna oyunun başarıları zaten ortada pc ye türkçe dublajlı geliyor diye biliyorum zevkte alırsın.
Hocam diziye cok hypleandim tlou serisinin çok iyi bir seri olduğunu biliyorum ve dizinin de şuana kadar puanları çok iyi görünüyor. Galiba diziyi izleyeceğim.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Dizi yüksek ihtimal çok popüler olacak instagram twitterda sürekli spoiler çıkar zaten, ilk diziyi izleyecem ben o yüzden.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
ben de çok ikilemde kaldım hikayeyi az çok biliyorum part 2 den ama ilk oyunu hiç oynamadım pcye gelmesini bekliyorum. Dizi çok iyi uyarlandığı söyleniyor bence çok iyi başarmışlar ama oyunu bekleyeceğim muhtemelen 1.5 ay kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz

knk oyunu aşırı iyi diziyide akşam izlicem bence oyunu oyna

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Dizinin ilk bölümünü izledim genel olarak oyundaki giriş hikayesini anlatmaya çalışmışlar , başka yollar üzerinden anlatmışlar spoiler olmadan örnek vermek gerekirse araba çarpmıyorda köpek kovalıyor yani hikayeye pek etkisi olmayan değişikler çünkü sonuç aynı sonuç oluyor. Bazı yerleri de ufak tefek değiştirmişler normalde bizim halletiğimiz adamı başkası hallediyor güzel gibi geldi bakalım diğer bölümlerde neler olacak hiç duraklatmadan izledim benim hoşuma gitti açıkçası oyunda gördüğümüz sahnelerin gerçeğe uyarlanması zevkle izletti.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Dizinin ilk bölümünü izledim genel olarak oyundaki giriş hikayesini anlatmaya çalışmışlar , başka yollar üzerinden anlatmışlar spoiler olmadan örnek vermek gerekirse araba çarpmıyorda köpek kovalıyor yani hikayeye pek etkisi olmayan değişikler çünkü sonuç aynı sonuç oluyor. Bazı yerleri de ufak tefek değiştirmişler normalde bizim halletiğimiz adamı başkası hallediyor güzel gibi geldi bakalım diğer bölümlerde neler olacak hiç duraklatmadan izledim benim hoşuma gitti açıkçası oyunda gördüğümüz sahnelerin gerçeğe uyarlanması zevkle izletti.
Hikayesini tam bilmeyen birisi için sence pcdeki oyunu beklemek daha mı iyi? 1.5 ay var daha ona dizi mükemmel görünüyor

Son düzenleme:

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Hikayesini tam bilmeyen birisi için sence pcdeki oyunu beklemek daha mı iyi? 1.5 ay var daha ona dizi mükemmel görünüyor
Bence oyunu bekle dizi zaten haftalık olarak yayınlanıyor oyun çıksın oyna ve bitir o arada 2 ay falan geçer hem de 8 bölüm falan yayınlanmış olur tek oturuşta izlersin 1 hafta beklemek ölüm gibi :).

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Dizi ile oyun tam bağlantılı değilmiş ondan dolayı pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
Bazı şeyleri oyundan almışlar bazı şeyleri de kendileri değiştirerek tekrar çekmişler.
Yani diziyi izledikten sonra oyunu oynarsan çok sıkıntı yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom