Yardım Lazer ile optik mouse farkları

SARUHAN

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar uygun mouse almayı düşünüyorum. Lazer mouse ve optik mouse olarak 2 tip mouse çıkıyor karşıma. Bunun hangisini tercih etmeliyim ve hangisi daha iyi?

Arkadaşlar uygun mouse almayı düşünüyorum. Lazer mouse ve optik mouse olarak 2 tip mouse çıkıyor karşıma. Bunun hangisini tercih etmeliyim ve hangisi daha iyi?
Optik mouseların tepkime süresi daha az oluyor ve performans açısından optik mouse tavsiye ediliyor.

Ayrıca lazer mouselar daha yüksek dpi değerlerine çıkabiliyor ve monitörünüz ne kadar büyürse inç başı hareket mesafesi işlemesi daha iyi oluyor kat etmesi gereken yol dahaaz yani.

Opera Anlık Görüntü_2020-03-27_155759_www.elektroniktasarimlar.com.webp

Optik mouseların tepkime süresi daha az oluyor ve performans açısından optik mouse tavsiye ediliyor.
Oyun oynamak için alacağım performans olarak optik daha iyiyse tercih edebilirim. Günlük kullanımda ise hissedebileceğim bir fark olmaz heralde

Oyun oynamak için alacağım performans olarak optik daha iyiyse tercih edebilirim. Günlük kullanımda ise hissedebileceğim bir fark olmaz heralde
Oyun için kullanacaksan optik alman daha iyi. Eğer televizyon gibi büyük yüzeylerde kullanacaksan lazer öneriliyor.

Geri