Cark geliyor sık sık diye biliyorum %20 civari indirim oluyor geneldeDostlar elinde LC Waikiki İndirim Kodu olan varmı ? 700 TL değerinde alışveriş yapicam bazı operatör firmaları örnek Türk Telekom Turkcell Vodafone uygulamadan indirim kodu vs veriyor kullanmayan varsa dm'den kodu atarsa sevinirim
Bankalarda benzer kodu veriyor uygulamadan vs
Neden atsınlar ki ?Dostlar elinde LC Waikiki İndirim Kodu olan varmı ? 700 TL değerinde alışveriş yapicam bazı operatör firmaları örnek Türk Telekom Turkcell Vodafone uygulamadan indirim kodu vs veriyor kullanmayan varsa dm'den kodu atarsa sevinirim
kullanmayanlar bir birine atarak hem kod boşa gitmiyor hemde birimizin yararına oluyorNeden atsınlar ki ?
Bayramdan dolayı sanırım yok üründe 2 stok mevcut 1 haftadır takip ediyorum bugün stoga girdiCark geliyor sık sık diye biliyorum %20 civari indirim oluyor genelde
Kimseye zorla at demiyorumki var olupta kullanmayan varsa atar zaten iyilik için bugün bana yarın onaNeden atsınlar ki ?
Hocam yasiniz kac waikikinin gençlere özel indirimi vardi bi de uygulamasinda güzel indirim veriyor elimde olsa verirdim de aklınızda bulunsun o gençlere özel kampanya bilgisiDostlar elinde LC Waikiki İndirim Kodu olan varmı ? 700 TL değerinde alışveriş yapicam bazı operatör firmaları örnek Türk Telekom Turkcell Vodafone uygulamadan indirim kodu vs veriyor kullanmayan varsa dm'den kodu atarsa sevinirim
bende var dostum ihtiyacımda yok atabilirim sana sende bana sistem dizme konusunda yardımcı olursan çok müteşekkir olurumm pek bilgim yoktaBayramdan dolayı sanırım yok üründe 2 stok mevcut 1 haftadır takip ediyorum bugün stoga girdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimseye zorla at demiyorumki var olupta kullanmayan varsa atar zaten iyilik için bugün bana yarın ona
nerden alınıryor soyle bakayım warsa atarım