Bende de oluyordu oyun ile alakalı büyük ihtimal ve sorun yok diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntülearkadaşlar lol oynarken çok seyrek te olsa bu çizgiyi görüyorum bunun sebebi ne olabilir bu çizgi sabit değil düz Bi halde gidiyo nvida 1050 ti kullanıyorum
Bende de oluyor artık istemeden de olsa ekrandan çıkana kadar takip ediyorum çok sıkıntı bir durum.Alıntıyı görüntülearkadaşlar lol oynarken çok seyrek te olsa bu çizgiyi görüyorum bunun sebebi ne olabilir bu çizgi sabit değil düz Bi halde gidiyo nvida 1050 ti kullanıyorum
Grafik ayarlarindan kaynaklı olabilir grafik ayarlarıni degiştirerek deneyin sadece o çalıda mı oluyor hepsinde mi oluyor dosyalari tarayip tamir etmeyi deneyebilirsin bunlari yaptığında bu devam ediyorsa ticket at.Alıntıyı görüntülearkadaşlar lol oynarken çok seyrek te olsa bu çizgiyi görüyorum bunun sebebi ne olabilir bu çizgi sabit değil düz Bi halde gidiyo nvida 1050 ti kullanıyorum
Riota ticket atın bir bug buldum diye.
Grafik ayarlarindan kaynaklı olabilir grafik ayarlarıni degiştirerek deneyin sadece o çalıda mı oluyor hepsinde mi oluyor dosyalari tarayip tamir etmeyi deneyebilirsin bunlari yaptığında bu devam ediyorsa ticket at.
Ben sorun yaşamıyorumRito sağ olsun hiç bir işe yaramıyor. 200 fps üstü alıyorum ama oyun takılarak gidiyor. Sonra seçim ekranında dona dona seçiyoruz her şeyi. 10 yılda bir oyunu geliştiremediler.