Mavi Ekran League of Legends indirme sırasında mavi ekran

Bu arkadaş yardımcı olmayacak anlaşılan.

@RevDeisDou şimdilik bu rehberi uygulayın. Ayrıca Windows'un yüklü olduğu diski ve oyunu indirmeye çalıştığın diski HD Tune bad sector testi yapıp. CrystalDiskInfo ekran görüntüsü atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En üstteki hata kodunu atar mısın?
:D

@RevDeisDou şimdilik bu rehberi uygulayın. Ayrıca Windows'un yüklü olduğu diski ve oyunu indirmeye çalıştığın diski HD Tune bad sector testi yapıp. CrystalDiskInfo ekran görüntüsü atar mısın?
Daha 20 dakka önce sıfırdan UEFI kurulum yaptım ama SSD diskimin sağlığı %60 olduğu için rehberi uygulayacağım. SSD' ye pek güvenmiyorum. Bu arada Windows sağlığı %60 olan diskte ama oyun %96 sağlıktaki HyperX Fury' de. İki disk içinde crystaldiskmark ve HD Tune testi yapıyorum ve atıyorum birazdan.

En üstteki hata kodunu atar mısın?
Critical Process died demiştim ama...

Daha 20 dakka önce sıfırdan UEFI kurulum yaptım ama SSD diskimin sağlığı %60 olduğu için rehberi uygulayacağım. SSD' ye pek güvenmiyorum. Bu arada Windows sağlığı %60 olan diskte ama oyun %96 sağlıktaki HyperX Fury' de. İki disk içinde crystaldiskmark ve HD Tune testi yapıyorum ve atıyorum birazdan.
CrystalDiskInfo lazım. Mark bir anlam ifade etmiyor.

Critical Process died demiştim ama...
En son hata veren yazılım neymiş?

En son hata veren yazılım neymiş?
Yazılım yok, nt_bad_symbols ve bir sürü başka şey.

sfc/scannow da uygula.

HD Tune ile test yaparken pc önce delirdi siyah falan oldu logolar sonra ekran siyah oldu ses kesildi. Ama testi yaptığım disk windows olan disk değildi. Bir daha deneyeyim mi? Crystaldiskmark yanlışıkla yazmışım info olacaktı isimleri benziyor buyrun:

Oyunun kurulu olduğu ve demin sorunu yaşatan disk
1627027546346.png

Windows diski:
1627027578447.png

Konuyla alakası olmadığını düşündüğüm gariban M.2
1627027603696.png

HD Tune ile test yaparken pc önce delirdi siyah falan oldu logolar sonra ekran siyah oldu ses kesildi. Ama testi yaptığım disk windows olan disk değildi. Bir daha deneyeyim mi? Crystaldiskmark yanlışıkla yazmışım info olacaktı isimleri benziyor buyrun:

Oyunun kurulu olduğu ve demin sorunu yaşatan disk
Alıntıyı görüntüle

Windows diski:
Alıntıyı görüntüle

Konuyla alakası olmadığını düşündüğüm gariban M.2
Alıntıyı görüntüle
Değerleri ondalık yap, https://www.silicone-forum.com/konu/crystaldiskinfo-raw-degerlerini-ondalik-yapmak.2690/

1627027634047.png

@Emirhandkee

Bilgisayarı yeniden başlatıp indirmeyi tekrar dener misin?
Hemen.

Bilgisayarı yeniden başlatıp indirmeyi tekrar dener misin?
Yine yedim ve yine dump oluşmadı. İlkinde olduydu daha da dump oluşmadı. Hep aynı mavi ekran codu. Critical Process died. Bu arada 150-250 mb arası iniyor sonra çaat mavi ekran. Bu gidişle mavi ekran yiye yiye oyun iner bu arada :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,843
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri