Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
rust daha kötü benceoyun çok güzel ama oyun tarihinde görüp görebileceğin en toxic kitleye sahip.
rust daha kötü benceoyun çok güzel ama oyun tarihinde görüp görebileceğin en toxic kitleye sahip.
knk tr serveri kötü zaten kimse kimsenin umrunda olmuyor supa değer verilmez adc korunmaz ejder alınmaz gank atılmaz ama emin ol başka serverlerde de oynasan bağımlılık sonra sıkntı bence başlamatr serveri ile alakalı mı genel kitlesi mi toxic
hocam gerçekten lolden daha kötü bi kitle görmedim ya tabi bilemicem rust oynamadım ama ömrümden rahat bi 5 yıl yemiştir bu oyun.rust daha kötü bence
8 yıldır oynuyorum 1 laptop 2 klavye kaybettim lol yüzünden ve onlar hiçbirşeydeme ya o kadar mı sıkıntı bir oyun
Bence tryle alakalı değil. Trde server olarak çoğu oyunda toxic ancak lolde toxic kitle sadece trde değil yani.tr serveri ile alakalı mı genel kitlesi mi toxic
hocam gerçekten lolden daha kötü bi kitle görmedim ya tabi bilemicem rust oynamadım ama ömrümden rahat bi 5 yıl yemiştir bu oyun.
Bence tryle alakalı değil. Trde server olarak çoğu oyunda toxic ancak lolde toxic kitle sadece trde değil yani.
8 yıldır oynuyorum 1 laptop 2 klavye kaybettim lol yüzünden ve onlar hiçbirşey
akıl sağlığımı kaybettim en kötüsü o
Alıntıyı görüntüle
bu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyoknk tr serveri kötü zaten kimse kimsenin umrunda olmuyor supa değer verilmez adc korunmaz ejder alınmaz gank atılmaz ama emin ol başka serverlerde de oynasan bağımlılık sonra sıkntı bence başlama
knk bağımlı ve sinir kriz geçirerek oynadığım için hiç yüksek elo görmedim iyi akşamalrbu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyo
elmasa kadar çok varbu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyo
Genelde her eloda varbu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyo
her eloda var ve yüksek elolara çıktıkça wintrade falan başlıyor o da çok can sıkıcı bir şey. kısaca şöyle anlatayım iki arkadaş aynı anda oyun aratıyor ve karşı takımlara gelince birisi diğerine bilerek besliyor falan bu şekilde elo kasıyorlar. hileler ban yemiyor. oyunu öğrenene kadar en az 1 2 yılın gitse de yüksek eloya çıkman 3 yıldan kısa sürmez hocam ozamana kadar akıl sağlığını kaybetmiş oluırsunbu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyo
Genelde en düzgün insanlar aram ve tftde oluyor.bu bahsettiğiniz toxic kitle olayı yüksek elolarda'da var mı yoksa başlangıcta mı cok oluyo
hocam sekiro oyna dark souls oyna onu oynamabaşlamayı düşünüyorum zor geldi nasıl bir oyun
8 yıldır oynuyorum 1 laptop 2 klavye kaybettim lol yüzünden ve onlar hiçbirşey
akıl sağlığımı kaybettim en kötüsü o
Alıntıyı görüntüle