LEAGUE OF LEGENDS RİOT HİÇ İLGİLENMİYO

Reaksiyon skoru
13
Selamlar arkadaşlar geçen hafta hesabımla ilgii bi sorun yaşadım dolandırıcıkla ilgili ama halletim hesabım dolandırıcılara kaptırınca hesabımın e postasını şifresi isim herşeyini değiştirdim ama daha 1 2 gün sonra beni hesaptan attı riota yazdım hesabın güvenlik amacıyla kilitlendi diye ya bunlar niye oyuncuyla ilgilenmiyo adamlara bilet yanıt verdim video kaydı atım e postamdan çıkış yapıp şifre ile bide girdim lolede aynı sekil adamlar inanmıyo abi 25 tane soru sordular işte kredi kartın haneleri cv kodu vesayre fln fln daha sonra okey dediler son bi mail attılar hesabın ilk mailini girn diye girdim kabul etmediler abi şaka gibi ya üzgünüz yardımcı olamıyoz dedi şaka gibi bilen birsi yokmu hesabımı nasıl açıcam aynı durumu yaşayan arkadaşım var onund haksız yere hesabını kilitlemişler açtırtamamış neden böyle oluyo lütfen biriniz yardım edin aşşaya görüntü bırakıyorum böyle oluyo güvenlik amacıyla kilitlemişler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-05-30 165815.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-30 165815.png
    52.7 KB · Hit: 55
Doğru yazsaydın açarlardı. Benim hesabım da gitmişti bilgileri yazdım 5 dakika sürdü. Muhtemelen bilgileri yanlış yazdın. Başka yolu da yok.

Doğru yazsaydın açarlardı. Benim hesabım da gitmişti bilgileri yazdım 5 dakika sürdü. Muhtemelen bilgileri yanlış yazdın. Başka yolu da yok.
Ben bu hesabı satın almıştım ama doğum tarihini nezmaan açıldı bilmiyorum böyle dedem perma yermiyim

demedim ki hacı desem ban yermiyim diye sordum hesapta 20 30 bin TL arası yatırmışlığım var nasıl alabilirim ya
Hocam aynısını yaşadım ben bilgileri doldurabildiğin kadar eksiksiz doldur eğer rp alışverişi yaptıysan faturaları mailine yolluyorlar mailden onları ayıkla ve dosya olarak yolla derim

Ben bu hesabı satın almıştım ama doğum tarihini nezmaan açıldı bilmiyorum böyle dedem perma yermiyim
Sen gidip adamlara kendini adak diye vermişsin alın ben kurbanlık enayiyim diye bağırmışsın resmen kanka o hesap açılmaz umudu kes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynısını yaşadım ben bilgileri doldurabildiğin kadar eksiksiz doldur eğer rp alışverişi yaptıysan faturaları mailine yolluyorlar mailden onları ayıkla ve dosya olarak yolla derim
Hocam satın almış ve bunu adamlara söylemiş anladığım kadarıyla bu direk riot kurallarına aykırı olduğundan açılacak olsa bile açılmaz gibi şuanda

Yapacak bir şey yok artık. Bence LoL oynamaman iyi bir şey yada başka rekabetçi oyunlar ama eğer oynamak istiyorsan yeni bir hesap açmanı şiddetle tavsiye ederim.

Geri