Neler Yeni

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.

BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.

Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.

1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben pepsi ile fiyatı kıyası yapıyorsun olarak algıladım. Satış fiyatı mı o şekilde?
Aynen. Le'Cola fiyatları. Her gün kola içen ben 35 TL veremem. Ayda asgari ücretin 1/8'i ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben pepsi ile fiyatı kıyası yapıyorsun olarak algıladım. Satış fiyatı mı o şekilde?
Kıyaslamayı Pepsi ile değil Coca Cola ile yapıyorum. Coca Cola harbiden kötü bu arada.

ErenMaiky

80+ Silver
Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.

BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.

Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.

coca cola-pepsi-le cola en iyi 3 lü bunlar diğer asitli suları almanıza gerek yok

milenix

80+ Gold
Coca Cola zaten berbattı. Ne şeker olarak ne asit olarak ayarını tutturamamışlardı. Pepsi net bir şekilde en iyisi. Adamlar tam ayarını tutturmuşlar. Üstelik Pepsi Coca Cola'dan daha ucuz :) Le Cola, Crown Cola gibi market kolalarının hepsi de berbat ötesi. Ha değiştirdilerse bilemem. 11 tl'de gerçekten ucuz. Ben genelde 330ml'lik kutu Pepsi'yi 13.5'a alıyorum genelde. Normalde kola delisi olarak gerçekten pahalı, bütçeyi zorluyor açıkçası. Ama şimdi kutu kola fiyatları normalde pahalı olduğu gerçeği de var. Normal fiyatlarını unuttum. En son 2.5l'yi 25'e almıştım.

Bu arada ben Coca Cola'nın asit oranını düşürdüğünü daha yeni duydum. Ben şuanlık hala Pepsi'den devam edeceğim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Coca Cola zaten berbattı. Ne şeker olarak ne asit olarak ayarını tutturamamışlardı. Pepsi net bir şekilde en iyisi. Adamlar tam ayarını tutturmuşlar. Üstelik Pepsi Coca Cola'dan daha ucuz :) Le Cola, Crown Cola gibi market kolalarının hepsi de berbat ötesi. Ha değiştirdilerse bilemem. 11 TL'de gerçekten ucuz. Ben genelde 330ml'lik kutu Pepsi'yi 13.5'a alıyorum genelde. Normalde kola delisi olarak gerçekten pahalı, bütçeyi zorluyor açıkçası. Ama şimdi kutu kola fiyatları normalde pahalı olduğu gerçeği de var. Normal fiyatlarını unuttum. En son 2.5l'yi 25'e almıştım.

Bu arada ben Coca Cola'nın asit oranını düşürdüğünü daha yeni duydum. Ben şuanlık hala Pepsi'den devam edeceğim.
Asitmen diye bir YT kanalının Shorts videosuna geldim şans eseri. O söyledi. Bir deney yaptı ve asit oranını gizliden düşürdüklerini söyledi. O adam yalan söylemez yani takipçi uğruna bence.
Pepsi evet en iyisi. Arada kola tüketen biri olsam Pepsi tüketirim de 3 4 gündür Le Cola'yı keşfettim. Her gün kola tüketiyorum ne yazık ki. Azaltmaya çalışacağım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz

Çok pepsi içtiysem coca colayı özlüyorum. Çok coca cola içtiysem pepsiyi. Pepsinin tadı bir tık daha sert geliyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
le cola bi ara almıştım asitli şerbet gibiydi rezaletti bi ara tekrar denerim

Top Bottom