-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Olm ben hiçbir koladan zevk alamıyorum 100 tl verem yine de güzel olsun gerçekten bu ne ya.
zero çok kötü la gazoz gibi hiç sevmedim pepsi max 1000 basarİlk tattığım zaman şekerli su tadı daha da baskındı
Son içişimde daha çok asit tadı vardı [Uzun süredir LeCola içmiyorum.]
Yani neticede cola olarak bana hepsi benzer geliyor. Asit miktarı dışında.
En iyisi Coca Cola Zero ve Pepsi dir bence yine de.
bim personeli sallamış sanaHepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.
BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.
Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.
1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL
aldım cocacola ile karşılaştırdığımda daha iyi gibi ama tad olarak pepsi daha güzel le colada ağzıma garip bi tad geliyorEvet eskiden ben de içtiğimde tadı öyleydi. Şimdi aynı tadı Coca Cola'dan alıyorum. Cidden asitsiz. Ha bu arada Le Cola sevmezsen sonra bana küfür etme
Pepsi is the best.
Zengin zararlı olduğundan fakir pahalı olduğundan.Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.
BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.
Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.
1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL