Neler Yeni

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
le cola bi ara almıştım asitli şerbet gibiydi rezaletti bi ara tekrar denerim
Evet eskiden ben de içtiğimde tadı öyleydi. Şimdi aynı tadı Coca Cola'dan alıyorum. Cidden asitsiz. Ha bu arada Le Cola sevmezsen sonra bana küfür etme :D
Pepsi is the best.

milenix

80+ Gold
Asitmen diye bir YT kanalının Shorts videosuna geldim şans eseri. O söyledi. Bir deney yaptı ve asit oranını gizliden düşürdüklerini söyledi. O adam yalan söylemez yani takipçi uğruna bence.
Pepsi evet en iyisi. Arada kola tüketen biri olsam Pepsi tüketirim de 3 4 gündür Le Cola'yı keşfettim. Her gün kola tüketiyorum ne yazık ki. Azaltmaya çalışacağım.
Bende hemen hemen hergün kola içerim. Azaltmayı hiç düşünmüyorum ben.
Çok pepsi içtiysem coca colayı özlüyorum. Çok coca cola içtiysem pepsiyi. Pepsinin tadı bir tık daha sert geliyor.
Bana hiç olmaz bu. Hep Pepsi içerim hiç Coca Cola'yı özlemem. Özlenecek birşeyde yok zaten. Pepsi net çok daha iyi. Coca Cola içerken keşke Pepsi olsa diyorum sadece.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Evet eskiden ben de içtiğimde tadı öyleydi. Şimdi aynı tadı Coca Cola'dan alıyorum. Cidden asitsiz. Ha bu arada Le Cola sevmezsen sonra bana küfür etme :D
Pepsi is the best.
yok sövmem farklı şeyler denemek isterim eskiden ne güzel bakkallara garip ıvırzıvırlar gelirdi 5 tl ile girerdik bir ton ıvırzıvır alır hepsini denerdik şimdi hep aynı ürünler 50 tl ile giriyorsun bi cips bi kola alıp çıkıyorsun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,002
İsim
Oğuz Oğuz
Bende hemen hemen hergün kola içerim. Azaltmayı hiç düşünmüyorum ben.

Bana hiç olmaz bu. Hep Pepsi içerim hiç Coca Cola'yı özlemem. Özlenecek birşeyde yok zaten. Pepsi net çok daha iyi. Coca Cola içerken keşke Pepsi olsa diyorum sadece.
Yemek yanında coca cola. Sade pepsi daha iyi gibi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Katılmıyorum, Le Cola'nın tadından nefret ediyorum.

milenix

80+ Gold
Yemek yanında coca cola. Sade pepsi daha iyi gibi.
İkisinde de Pepsi daha iyi bence. Coca Cola hem asidi daha az hem daha şekerli. Pepsi'de ikisi de dengeli. Adamlar tam ayarını tutturmuşlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,002
İsim
Oğuz Oğuz
İkisinde de Pepsi daha iyi bence. Coca Cola hem asidi daha az hem daha şekerli. Pepsi'de ikisi de dengeli. Adamlar tam ayarını tutturmuşlar.
Ben tabi coca cola şekersiz ve pepsi max için konuştum. Şekerli olanlarını 4 yıldır hiç içmedim. Hatta pepsi şekerli hiç içmemiş olabilirim.

milenix

80+ Gold
Ben tabi coca cola şekersiz ve pepsi max için konuştum. Şekerli olanlarını 4 yıldır hiç içmedim. Hatta pepsi şekerli hiç içmemiş olabilirim.
Ben şekersiz kolaları ilk çıktığı gün denemiştim ve beğenmemiştim. Ondan beridir şekersiz olanlarını hiç içmem.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,002
İsim
Oğuz Oğuz
Ben şekersiz kolaları ilk çıktığı gün denemiştim ve beğenmemiştim. Ondan beridir şekersiz olanlarını hiç içmem.
Bende şekerli içemiyorum. Çok şekerli geliyor bana ki 330 ml kolada 30gr falan şeker var. O da 100gr çikolatanın içindeki şekere tekabül ediyor. 5 yıldır her ürüne şeker oranına bakarak alıyorum.

milenix

80+ Gold
Bende şekerli içemiyorum. Çok şekerli geliyor bana ki 330 ml kolada 30gr falan şeker var. O da 100gr çikolatanın içindeki şekere tekabül ediyor. 5 yıldır her ürüne şeker oranına bakarak alıyorum.
İlginçmiş. Ben hiç dikkat etmem. Bir oturuşta 1 kg çikolata yiyen bir deli olduğum için çok farketmiyor. Bir gün diyabet olmazsak iyi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İlk tattığım zaman şekerli su tadı daha da baskındı
Son içişimde daha çok asit tadı vardı [Uzun süredir LeCola içmiyorum.]
Yani neticede cola olarak bana hepsi benzer geliyor. Asit miktarı dışında.
En iyisi Coca Cola Zero ve Pepsi dir bence yine de.

Top Bottom