Neler Yeni

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

milenix

80+ Gold
Valla 2 yıl önce felan coca cola pepsiden iyiydi gecen markete gittim 2.5lt Pepsi kalmamış coca cola aliyım dedim tadı cidden kötü bayağı hem de. Çoktandır le cola içmedim ama pepsi şuanda en iyi kola markasi bence. Tadı vs. de iyi bardağa dökünce bayağı kopuruyor. Coca colada öyle değil 500 ml koca bardagin 1 parmak kadar asidi çıkıyor doldururken
Pepsi hep daha iyiydi bu arada. Coca Cola hep daha az asit daha fazla şekerliydi. Pepsi tam dengeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.

BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.

Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.

1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL
Şaka maka cidden Le cola'nın tadı aşırı iyi.

milenix

80+ Gold
aldım cocacola ile karşılaştırdığımda daha iyi gibi ama tad olarak pepsi daha güzel le colada ağzıma garip bi tad geliyor

bu arada bimin kaşık cipslerinide denedim güzel ben sevdim fiyatına göre güzel

alpia alman çikolatasıda aldım çok tatlı ben baya sevdim 17.50 TL yarında çileklisini deniyeceğim milkadan daha güzel bence çikolatası
Deneyesim geldi yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka maka cidden Le cola'nın tadı aşırı iyi.
Lan cidden bu kadar iyi mi?

milenix

80+ Gold
Yarın gidip bir şans daha vereceğim. Pepsi bile baya pahalı sonuçta. Hemen hemen hergün kola içen biri olarak baya cep yakıyor açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Deneyesim geldi yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan cidden bu kadar iyi mi?
Zamanında internet kafede pahalı diye le cola koyuyorlardı o zamandan beri bağımlılık yaptı keşke zerosu falan çıksa ciddiyim. Fiyatı da umrumda değil coca cola ile aynı olsun yine le cola içerim

milenix

80+ Gold
Zamanında internet kafede pahalı diye le cola koyuyorlardı o zamandan beri bağımlılık yaptı keşke zerosu falan çıksa ciddiyim. Fiyatı da umrumda değil coca cola ile aynı olsun yine le cola içerim
Ben en son içtiğimde hiç beğenmemiştim. Şimdi bakıyorum da herkes övüyor. Belki bir şans daha vermek lazımdır. Pepsi kadar iyi olmasını beklemiyorum ama Pepsi'ye yakın bir şeyler olsun en azından. Coca Cola bile Pepsi'nin yanında baya baya kötü kalıyor çünkü

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.

BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.

Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.

1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL
Hayir market kolalarinin hepsi ayni ve kotu hayatinizda ilk defa mi deneyimlediniz fikrim yok ne cola turkasi ne torkunun garip seysi kolanin tadi ayri o fare kanini tadmadan olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Hayir market kolalarinin hepsi ayni ve kotu hayatinizda ilk defa mi deneyimlediniz fikrim yok ne cola turkasi ne torkunun garip seysi kolanin tadi ayri o fare kanini tadmadan olmuyor
Bicola crown cola falan çok kötü ama Le cola cidden iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,509
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom