milenix
80+ Gold
Coca Cola Pepsi'den iyi diyen biri kola içmesin ya.Coca cola > pepsi , Le cola , Bi cola ,Crown cola
Coca Cola Pepsi'den iyi diyen biri kola içmesin ya.Coca cola > pepsi , Le cola , Bi cola ,Crown cola
eski tadı yok coca colanın eskiden razamanlarda falan çok iyidiCoca Cola Pepsi'den iyi diyen biri kola içmesin ya.
Pepsi hep daha iyiydi bu arada. Coca Cola hep daha az asit daha fazla şekerliydi. Pepsi tam dengeli.Valla 2 yıl önce felan coca cola pepsiden iyiydi gecen markete gittim 2.5lt Pepsi kalmamış coca cola aliyım dedim tadı cidden kötü bayağı hem de. Çoktandır le cola içmedim ama pepsi şuanda en iyi kola markasi bence. Tadı vs. de iyi bardağa dökünce bayağı kopuruyor. Coca colada öyle değil 500 ml koca bardagin 1 parmak kadar asidi çıkıyor doldururken
Şaka maka cidden Le cola'nın tadı aşırı iyi.Hepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.
BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.
Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.
1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL
Deneyesim geldi yaw.aldım cocacola ile karşılaştırdığımda daha iyi gibi ama tad olarak pepsi daha güzel le colada ağzıma garip bi tad geliyor
bu arada bimin kaşık cipslerinide denedim güzel ben sevdim fiyatına göre güzel
alpia alman çikolatasıda aldım çok tatlı ben baya sevdim 17.50 TL yarında çileklisini deniyeceğim milkadan daha güzel bence çikolatası
Lan cidden bu kadar iyi mi?Şaka maka cidden Le cola'nın tadı aşırı iyi.
Ne anlatıyoz hemşehrim? Ben kötü olan bir şeye sırf ucuz diye iyi demem yani.Lan cidden bu kadar iyi mi?
Zamanında internet kafede pahalı diye le cola koyuyorlardı o zamandan beri bağımlılık yaptı keşke zerosu falan çıksa ciddiyim. Fiyatı da umrumda değil coca cola ile aynı olsun yine le cola içerimDeneyesim geldi yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan cidden bu kadar iyi mi?
Ben en son içtiğimde hiç beğenmemiştim. Şimdi bakıyorum da herkes övüyor. Belki bir şans daha vermek lazımdır. Pepsi kadar iyi olmasını beklemiyorum ama Pepsi'ye yakın bir şeyler olsun en azından. Coca Cola bile Pepsi'nin yanında baya baya kötü kalıyor çünküZamanında internet kafede pahalı diye le cola koyuyorlardı o zamandan beri bağımlılık yaptı keşke zerosu falan çıksa ciddiyim. Fiyatı da umrumda değil coca cola ile aynı olsun yine le cola içerim
Hayir market kolalarinin hepsi ayni ve kotu hayatinizda ilk defa mi deneyimlediniz fikrim yok ne cola turkasi ne torkunun garip seysi kolanin tadi ayri o fare kanini tadmadan olmuyorHepiniz biliyorsunuz ki Coca Cola asit oranını baya düşürdü hem de baya. Artık ben içerken zevk almıyorum ve içerken saf şeker ve su tadı alıyorum lan bildiğin.
BİM'de 1L Le'Cola deneyeyim dedim. Fiyatı 11 lira üstelik. Yani en fazla ne olabilir ki dedim ve olm tadı Coca Cola'dan daha iyi lan.
BİM personeline sorduğumda ürünün formülünün güncellenip iyileştirildiğini söyledi. Onlara bu bilgi verilmiş.
Ha şunu diyeyim. Benim için en iyisi Pepsi. Pepsi daha iyi. Ama 2.5L 35 TL olduğu için Le'Cola'dan devam.
1L: 11 TL
2.5L: 20.5 TL
Bicola crown cola falan çok kötü ama Le cola cidden iyi.Hayir market kolalarinin hepsi ayni ve kotu hayatinizda ilk defa mi deneyimlediniz fikrim yok ne cola turkasi ne torkunun garip seysi kolanin tadi ayri o fare kanini tadmadan olmuyor
pepsi kadar iyi değil ama iyi yani içilirDeneyesim geldi yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan cidden bu kadar iyi mi?
10 üzerinden puanlasan kaç verirsin? (Pepsi'yi baz alırsan daha iyi olur )pepsi kadar iyi değil ama iyi yani içilir