Neler Yeni

Led Ampül Önerisi RGB-Normal

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Eve yeni avizeler taktırdım ampüller evde çok patlıyor kabloları falan kontrol etti bir sıkıntı göremedi sadece led ampül kullanmamızı söyledi. Bunlar fazla ısınmaz dedi denedim ısınıyor elimle tutamadım ama yine de bilemedim.

Kendi odama RGB ampül diğer odalara beyaz renk ampül alıcam. Marka model önerisi bekliyorum.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,074
İsim
Enes
Eve yeni avizeler taktırdım ampüller evde çok patlıyor kabloları falan kontrol etti bir sıkıntı göremedi sadece led ampül kullanmamızı söyledi. Bunlar fazla ısınmaz dedi denedim ısınıyor elimle tutamadım ama yine de bilemedim.

Kendi odama RGB ampül diğer odalara beyaz renk ampül alıcam. Marka model önerisi bekliyorum.
Normal kumandalı RGB ampulse bütçeye göre Osram veya Ledolet olabilir. Onun dışında marketlerde satılan 13w beyaz led ampuller işinizi görecektir.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal kumandalı RGB ampulse bütçeye göre Osram veya Ledolet olabilir. Onun dışında marketlerde satılan 13w beyaz led ampuller işinizi görecektir.
Marketlerde daha pahalı internetten uyguna güzel bir marka bulunur diye söyledim. Ampuller çok ısındığı için duy kısmı yanıyormuş led fazla ısınmaz dedi ama alev gibiydi resmen bunu nasıl çözcez bilmiyorum.

Kontfire

80+ Silver
İşlemci fanı ile sogutabilirsin:kappa:

şaka bir yana duy kısmı nedne fazla ısınsın yani bir akım dalgalanması varsa veya duy kısmında ark yapıyorsa ampul çok patlar

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci fanı ile sogutabilirsin:kappa:

şaka bir yana duy kısmı nedne fazla ısınsın yani bir akım dalgalanması varsa veya duy kısmında ark yapıyorsa ampul çok patlar
Valla bende bilmiyorum ama genel olarak herkesin ampülü ısınıyordur diye düşünüyorum.

Top Bottom