Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
Bir süredir stok yoktu indirimde de değildi hem stok gelmiş hem indirim
Link

Link

Ek 100 lira kupon diyor altta sepette yok.
Hepsiburada yapınca orası da yapıyor genelde. Ben heosburadadan takip ediyodum amazonda satıldığından haberim yok. İsteyen ordan alsın farketmez. İki satıcı da güvenilir.amazonda zaten 1799tl
hepsiburada kaç günde getiriyor? amazon ertesi gün teslim ediyor. ona göre alışveriş yapacağım hepsiburadada indirmim varHepsiburada yapınca orası da yapıyor genelde. Ben heosburadadan takip ediyodum amazonda satıldığından haberim yok. İsteyen ordan alsın farketmez. İki satıcı da güvenilir.
Yerine bagli bazen 1 gün bazen 3 gün. Siparis verirken yazar tahmini tarihi o tarihte gelirhepsiburada kaç günde getiriyor? amazon ertesi gün teslim ediyor. ona göre alışveriş yapacağım hepsiburadada indirmim var
bugün kargoda diyor tahmini teslimata nereden bakabilirim istanbulun göbeğindeyimYerine bagli bazen 1 gün bazen 3 gün. Siparis verirken yazar tahmini tarihi o tarihte gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maks bekleyecegin 3 gün
Yav kod geldi tam alıyım dedim uçmuş msksksksksks.
Reis sende petronas vardı kaça almıştın onu siyahEk 100 lira kupon diyor altta sepette yok.
Gün içinde illa kupon gelir.
Alacak arkadaşlar bekleyebilir.
McLaren vardı bende de. 900₺'ye mi ne almistim.Reis sende petronas vardı kaça almıştın onu siyah
Amazonda fiyatları eşite getirdi hep. Kuponlar hangisinde denk gelirse ordan almak kaldı artık.ne çabuk bitirdiniz yamyamlar ya
amazonda 1800e varmış zaten pek bi indirim değil gibi