omerdesouza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 769
Çok güzelmiş ya görmemiştim konuyu görsem kesin alırdım. Çift taraflı bant ya da destekleyici vidayla duvara koymak lazım bunu
Çok güzelmiş ya görmemiştim konuyu görsem kesin alırdım. Çift taraflı bant ya da destekleyici vidayla duvara koymak lazım bunu
Konuyu ben açtım ben almadım şuan çok kıskandımkonuyu tekrar güncelliyorum.
ilk defa lego almıştım. gayet güzel deneyimdi . devamını getirmeyi düşünüyorum.
ürün gerçekten 100 tlyi hakediyor. 3-4 saat sürüyor tamamlaması . evin bir köşesine koyarım artık
boyut olarak 50 - 60 cm var .
@Cavuskerem
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güvenemedin ondan almadın herhalde ama valla konuyu görseydim ben alırdım feci beğendim umarım arkadaşın katanada gözüm kalmamıştır.Konuyu ben açtım ben almadım şuan çok kıskandım![]()
Bu arada siz bozun artık yeter bizden birine satın yapmışsınız zaten bir kere yeterPardon hocam. Ben alışkınım![]()
Hayır kendini rahatlatamazsın 100 liraya alınabilecek en güzel şeylerden biri buBu arada siz bozun artık yeter bizden birine satın yapmışsınız zaten bir kere yeterarka plan zaten kılıcın ucuyla aynı yani
cidden otobüste olmasam alacaktım çok iyi hatırlıyorum o günü muhteşem olacağını tahmin ediyordum zaten Z11 klavye paylaşılmıştı gerek yok yeni hesap açamam dedim sonra bu konuyu görünce hesap açacaktım edemedim bu hemen bitmişti neyse başka şeye harcarım 100 liram cebimde kaldı deyip kendimi geçirmiştim sonuçta işlemci almıştım o gün
![]()