Lenovo G24-20 165 Hz 4499TL 🔥

Şu cw sorunu olmasa alacağım . Bilmek istediğim şey cw sorunu tüm hepsindemi var yoksa belirli kullanıcılardamı var
Yanlış yönlendirenlere bakma CW sesi kulaklık yokken bile duyulmuyor. PC'nin normal fan sesi bile daha fazla. Kulaklık varken zaten hiç duymazsın.

Bidaha zor bulursunuz.kaçırmayın taksitli alıcaklar için daha iyi vade farkı filan yoktu vatanda herhalde

Coolwhine diyorlar 165hz geçince cızırtı gibi ses çıkıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 165hz vericek display portu girişi yok da ondan nasıl bişey olur bilmiyorum
Cool whine değil. Coil whine

Coil

Türkçesi bobin indüksiyon bobini diyorlar ya hani

CW den dert yananlar ben mprt açınca bile yaklaştığımda duyabiliyorum ki adlığımdan beri hep 165 hz olarak kullanıyorum o kadar sorun yapacak olursanız iade edersiniz olur biter, bende ışık sızmasının belirgin olduğu bir iki yer var sadece siyah ekranda belli olduğu için normalde o da beni etkilemedi.

ilk aldığım zaman test edebildim şuan yatıyor monitör arkadaşla test ettik 165 hz de hiç bir şey olmadı bir sıkıntı çıkmadı ölü pixel testi falan yaptık bir sıkıntı çıkmadı bende tam test edemedim kasam yok diye ama güzel monitör sevdim ben amazondan aldım.

Bidaha zor bulursunuz.kaçırmayın taksitli alıcaklar için daha iyi vade farkı filan yoktu vatanda herhalde
Aynen vade farkı olmadığı için vatandan aldım amazonda da yok ama orda 5300 tl şuan yarın fiyatın ne olucağı belli olmuyor başka bir model daha bakıyordum sadece itopya da var orda da vade farksız değil ve bu monitör den 800 tl daha pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CW den dert yananlar ben mprt açınca bile yaklaştığımda duyabiliyorum ki adlığımdan beri hep 165 hz olarak kullanıyorum o kadar sorun yapacak olursanız iade edersiniz olur biter, bende ışık sızmasının belirgin olduğu bir iki yer var sadece siyah ekranda belli olduğu için normalde o da beni etkilemedi.
Işık sızması genel ıps ekranların hepsinde oluyor ama ciddi değilse sıkıntı çıkarmıyor bana

Mutlu hissediyor 😊

Ekler

• AE194A49-EDE7-4502-839C-EF6127E6949E.jpeg
    AE194A49-EDE7-4502-839C-EF6127E6949E.jpeg
    1.5 MB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye