Dediğim gibi, şansa bağlı.Şu cw sorunu olmasa alacağım . Bilmek istediğim şey cw sorunu tüm hepsindemi var yoksa belirli kullanıcılardamı var
Yanlış yönlendirenlere bakma CW sesi kulaklık yokken bile duyulmuyor. PC'nin normal fan sesi bile daha fazla. Kulaklık varken zaten hiç duymazsın.Şu cw sorunu olmasa alacağım . Bilmek istediğim şey cw sorunu tüm hepsindemi var yoksa belirli kullanıcılardamı var
Cool whine değil. Coil whineCoolwhine diyorlar 165hz geçince cızırtı gibi ses çıkıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 165hz vericek display portu girişi yok da ondan nasıl bişey olur bilmiyorum
Aynen vade farkı olmadığı için vatandan aldım amazonda da yok ama orda 5300 tl şuan yarın fiyatın ne olucağı belli olmuyor başka bir model daha bakıyordum sadece itopya da var orda da vade farksız değil ve bu monitör den 800 tl daha pahalıBidaha zor bulursunuz.kaçırmayın taksitli alıcaklar için daha iyi vade farkı filan yoktu vatanda herhalde
Işık sızması genel ıps ekranların hepsinde oluyor ama ciddi değilse sıkıntı çıkarmıyor banaCW den dert yananlar ben mprt açınca bile yaklaştığımda duyabiliyorum ki adlığımdan beri hep 165 hz olarak kullanıyorum o kadar sorun yapacak olursanız iade edersiniz olur biter, bende ışık sızmasının belirgin olduğu bir iki yer var sadece siyah ekranda belli olduğu için normalde o da beni etkilemedi.
gidip mi aldın msmsllsl sipariş verseydinMutlu hissediyor![]()
Hayırlı olsunMutlu hissediyor![]()